keskiviikko 24. elokuuta 2016

rofee ja poldee

Tänään illalla seitsemän jälkeen Mannerheimintiellä Forumia vastapäätä.

Joku huusi kovalla äänellä poliisia. Mies juoksi lujaa punaisen kassin kanssa tien yli mutkitellen autojen välistä ruuhkassa. Konstaapeli painoi kipittäen perässä. Maija kaahasi pillit ulvoen sekin perään. Kahden (tai kolmen ?) hengen porukka - uhrit ? - juoksivat hekin joukon jatkona, minkä jaloistaan pääsivät.

Valitettavasti olin sen verran kaukana, etten nähnyt, miten takaa-ajo päättyi. Tai oliko koko hässäkkä faktaa vai fiktiota. Jotenkin epäilen jälkimmäistä, oli niin absurdi tilanne.

JälkiMärinät:
Jos omistaa tuhdin tarakan, niin miksi aina oletetaan, että omistaa myös pitkät koivet ?
Meinaan farkkuja.


4 kommenttia:

 1. Koska persjalkaset ei pidä farkkuja. Ne pitää vaan maata viistäviä halaatteja, jotta ne niiden laulun mukainen mahtava peräsin näyttäis vielä isommalta.

  Hermostuin kesällä, kun etsin itselleni capreja: kaikki oli mulle pitkiä housuja - olis siis pitänyt ostaa sortsit. Tai sitten kun löysin sopivan mittaset ja muuten kivat, niin kyykistyessä sen huomasi: valmistaja oli unohtanut että "muuten vähän isommalla" ihmisellä on per..e! Eli ne valu puoliväliin pakaroita! Kiva, kiitos, en teekään näillä mitään, pitäkää tunkkinne ja housunne.

  Tässä iässä on enää turhaa mennä kasvatuslaitokseenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu caprien kanssa täällä! :D Joskus muinoin löysin hyvät muistaakseni MenkkaHaukasta, mutta ne ovat hajonneet jo aikoja sitten eikä enää tietty löydy mitään.

   Poista
 2. Aikamoista tilannetta olet seurannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkemmin ajatellen sen täytyi olla jonkun elokuvan tai telkkarisarjan kuvaussessio. Eihän kukaan hullu ryöstä kassia toiselta, jos poliisiauto seisoo vieressä. Mut hauska sitä oli katsoa. Kaikki pysähtyivät ihmettelemään sitä menoa.

   Poista