perjantai 19. elokuuta 2016

matkapuhelin nykii

Se taitaa nyt todellakin olla elinkaarensa päässä. Meinaan kännykkä. Ihan vielä en olisi siitä luopunut, vastahan se on minulla ollut sen kuusi vuotta (en taannoin ostanut ihan uusinta mallia). Nyt se kuitenkin pykii sen verran jatkuvasti, että alkaa jo hermo kiristyä. Kun ei saa puhelinta auki. Eikä siihen vastattua.

Tietäis vaan, minkälaisen ostais. Onko studioraadilla ehdotuksia ?

Vaatimuksia ei ole paljon: pitää voida soittaa ja laittaa tekstiviestejä, radio, herätyskello, kalenteri, kamera. Ai niin! Helppo Käyttöisyys. Niin, ja pitää olla sen verran kokoa, että meikäläinenkin näkee sillä operoida. Hinta saa olla edullinen, mutta ei ole pakko.

Merkillä on sen verran väliä, että tämän neljännen nokialaiseni (ja ylipäätään 4. puhelimeni) jälkeen olen valmis siirtymään johonkin muuhun merkkiin. Paitsi en i-alkuiseen.

Riepoo jo valmiiksi, kun tiedän, ettei se uusi puhelin tule kestämään kuin murto-osan näiden edellisten käyttöiästä. Pöyristyttävää kerskakulutusta ja tuhlausta!

JälkiVaroitus:
Kekä huomenna suuntaa kulkunsa Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoille, tulee hänen varautua pahimman varalta. Saattaa meinaan törmätä meikäläiseen hän. Notta varoitettu on.

10 kommenttia:

 1. Höh. Mä oisin ehdottan iföyniä. Mutt ei sitten. Mä tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei sovi, kun pitää olla it-tuki täällä kotona eikä siihen riitä kenelläkään taito. Ja manuaali ei ole nyt vastaus pulmaan. :)

   Poista
 2. iPuhelimen kanssa ei tarvitse it-tukea.
  Helppo ja kiva. Mutta ei ihan halpa.
  Muita en osaa suositella ja yhden androidvehkeen murheita setvineenä sitä en ainakaan suosittele.

  Omena tekee onnelliseksi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluan seuraavaksi anteron! Suositelkaa hyvät ihmiset!

   - naapurin Heli

   Poista
  2. HAH! Mä tartten it-tukea mikroaaltouuninkin kanssa! :D

   Poista
  3. Omena päivässä pitää lääkärin loitolla ;P

   Poista
  4. Eikun päinvastoin, kun on allergeeninen ompulle. ;)

   Poista
 3. Vaikka Samsung s5 Neo tai s6. Väittävät, että Samsungin akut kuluvat nopeasti. Mulla on toinen S. menossa. Edellinen putosi lattialle. Akku vaurioitui niin että rupesi pullistelemaan, joten ei ole kokemusta kauanko akku olisi muuten kestänyt. Puhelin ei tärskystä ollut moinaankaan. Suosittelen Samsungia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. pölyhuiska on aivan ehdoton. Myös kissan mielestä, joka yrittää tappaa sen raivokkaasti :)Pölyjen pyyhkiminen on nykyään ilo.

   Poista
  2. Kiitos suosituksesta! :)

   Eiks ookin !! Ymmärrän kissaa, ja suakin. :)

   Poista