perjantai 8. huhtikuuta 2016

mitä kaikkea kahdella eurolla

Isompi oli lähdössä kaverinsa kanssa kylille.

mä: "Ette sitten mene syömään, sun pitää säästää sun rahoja reissuun."

Isompi: "Ei mennä. Eikä mulla oo mukana kuin kaks euroa."

mä: "Mutta et mene ostamaan sillä sipsejäkään!"

Isompi: "No, jos mä ostan sillä sitten huumeita."

mä: "Ai kahdella eurolla ? Ja keneltä sä tällä alueella ostaisit ? Onko sulle tarjottu jotain joskus ?"

Isompi: "Ei oo, mutta mä voin pitää käsissä sellaista kylttiä, että "ostetaan huumetta, mitä tahansa, kahdella eurolla"."

Viimeksi se muistaakseni osti viinaa ja naisia muutamalla eurolla.

Miksi musta tuntuu siltä, että mun kasvatus ei ole mennyt ihan putkeen.


JälkiMärinät:
Mikä siinä on, että naiset menevät aina näiden auervaarojen ja muiden huijareiden retkuun ? Suostuvat kaikenlaiseen hyväksikäyttöön (taloudelliseen, henkiseen, fyysiseen) tajuamatta, mikä on homman nimi. Miten se on mahdollista, että vaikka näistä tyypeistä on ollut juttua lehdissäkin, niin aina kuitenkin uudetkin yrittäjät onnistuvat huijauksissaan ?

En voi käsittää enkä ymmärtää, miten naiset eivät näe, mistä siinä kaikessa lirkuttelussa ja kehuskelussa on todellisuudessa kyse. Eikä se auta, vaikka sanoisi, että varokaa tuota tyyppiä, sillä ei ole puhtaat jauhot pussissa. Eivät naiset usko. Ennen kuin ovat tulleet huijatuksi, tavalla tai toisella. Ja sitten siitä ei puhuta senkään vertaa, kun hävettää.

Säälittävää jotenkin, vaikka typeryys on typeryyttä eikä varsinaisesti mikään sääliteltävä asia. Tai ehkä kyse onkin jostain tietystä naistyypistä, jonka mielestä on olemassa vain yhdenlainen suhde miehen ja naisen välillä, josta syystä harkintakyky katoaa kokonaan ja sokeus iskee, kun mies heittää muutaman kehun kehiin. Ei osata arvioida toista sukupuolta neutraalisti ihmisenä, vaan aina on joku suhdeviritys tai toivo siitä taustalla.

En tiedä. Järkeä kyllä toivoisi jostain enemmän löytyvän ennen kuin on liian myöhäistä.

13 kommenttia:

 1. Ihan on hyvin kasvatettu. XD

  Mitä auervaarailuun tulee, joskus se vaan yllättää takavasemmalta, joskus ollaan vaan pinkit lasit silmillä ja joskus vaan tyhmiä. Tää mun sulle ex-auervaara sai oman auervaarailukohtauksensa silkasta viinanhimosta. Sitäkin katselin ihan liian pitkään, ehkä olisin vähemmän hajalla nyt, jos oisin saanut sen ensimerkeistä pellolle. Mutkun pässi ei ymmärtänyt, että jos sen vaatteet on pakattu ja ulkona, se tarkoittaa, että heippa ja näkemiin. No joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurustelun/ avioliiton kautta voi ihmisistä paljastua vaikka mitä eikä niitä voi aina ennakoida, mutta se että suht vieraan ihmisen antaa vedättää, on mun mielestä käsittämätöntä.

   Poista
  2. Joo, totta. Ehkä taustalla on jotain sellaista, ettei osata olla yksin ja kun sitä miesseuraa hädässä etsitään, joku tietysti näkee tilaisuutensa tulleen. En tiedä.

   Poista
 2. Miinus yks sulle ainakin plus muut typot jos on. Puhelin </3

  VastaaPoista
 3. Läheisriippuvaiset, huonolla itsetunnolla varustetut (yleensä naiset, mutta tietty myös miehet) ja monasti ihan just vaan typerät ihmiset kaikenmaailman huijareihin karahtaa. Mutta miksi, sitä ei voi ymmärtää ikinä.

  Asia muuten mitä en koskaan ymmärrä. Ihmiset, jotka kertovat hänen(n) ja Einon(m) olevan kavereita ilman mitään viritystä. Mikäli pitää mainita erikseen että ei ole viritelmiä tmv. niin ihan varmasti on ollut joskus tai sitten on toive sellaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo selitys kattaa varmasti aika suuren osan tapauksia. Terveellä itsetunnolla, järjellä ja arvostelukyvyllä ei yleensä noihin huijareihin sotkeennu.

   Tämä nettimaailmassa tutustuminen on muuten antanut näille huijareille aivan loistavan kanavan kaikenlaiseen kusetukseen. Ja vaikka niin varotellaan, että nuoria pitää vahtia, niin kyllä pitäisi ihan aikuisiakin vahtia, kun uskovat kaikenlaista sontaa yhtään suodattamatta.

   Viimeksimainitussakin piilee totuuden siemen.

   Poista
  2. AIV, innostunut lintujumala8. huhtikuuta 2016 klo 14.05

   Mun eka itsehaudutettu viiriäistipu kuoriutui hetki sitten :] :] :] <3

   Poista
  3. Eiiiihh!!! Päivän eka hyvä uutinen! Saako häntä ihailla jossain, siis kuvana ?

   Poista
  4. Blööögiin. Toinenkin jo kuoriutui :-]

   Poista
  5. Sää oot viiriäisemo !! Onhan teillä nyt nuorisoa tontti pullollaan. :)

   Poista
 4. Hintatietoisuus ei Isommalla ollut kohdallaan. Viinaa ja naisia ei saa parilla tai muutamalla eurolla. Voiko TM valistaa jälkikasvuaan elämän hinnasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, raukka ei vielä tiedä, että naisiin menee 'pikkasen' enemmän kuin pari euroa. Lähinnä koko omaisuus, jos TM:ltä kysyy. ;)

   Poista