perjantai 1. huhtikuuta 2016

aprillia

Tänään on aprillipäivä, joten pitäkään siis varanne, ettei teitä aprillata.

No, tässä blogissa ei siitä ole pelkoa. En ole koskaan tykännyt aprillipäivästä enkä ole koskaan ollut huvittunut niistä 'hauskoista' piloista, joita tänään on ihan virallisesti lupa toisille tehdä. Jotenkin mun huumorintaju loppuu ihan seinään just tänä päivänä, koska en juurikaan naura vitsi-vitseille ja väkisin väännetyille piloille. Tai erittäin harvoin, jos silloinkaan

Mutta ehkä se on vain hyvä. Olen siis täysin huumorintajuton jäyhäjököttäjä yhtenä päivänä vuodessa, mutta kaikkina muina vuoden päivinä näen komiikkaa arjessa monien naurujen edestä per päivä. Mieluummin näin päin.

Hyvää alkanutta huhtikuuta ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Minusta on hauska bongata uutisista aprillipilat. Tosin nykyisin se on yhä vaikeampaa kun lähes mikä tahansa 'uutinen' ylittää julkaisukynnyksen.

  Hyvää jökötyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joudun perumaan puheeni: meillä oli töissä aivan järkyttävän hauska ja mielettömän hyvin keksitty aprillipila. Se oli täydellinen, koska se ei nolannut ketään, vaikkei sitä heti pilaksi ehkä tajunnutkaan.

   No, tuli naurettua jo, joten jökötetään jonain toisena päivänä. :) Hyvää huhtikuuta sinne !

   Poista
  2. KERRO, kerro nyt ihmeessä mikä se hauska ja mielettömän hyvin keksitty aprillipila olo, please!

   Poista
  3. Valitettavasti oli niin sisäpiiripila, etten voi sitä kertoa. Olisi ollut kyllä hauska jakaa se. :)

   Poista
 2. Minäkään en tykkää piloista jotka tehdään toisille, mutta lehtien hyvät jutut naurattavat kyllä. Esim. Poliisien ilmoitus miehitetyistä peltipöntöistä oli ehdotonta aprilli-aatelia. Mukavaa huhtikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin vaan lehtijutut enää naurattavat, kun välillä tuntuu otsikoiden perusteella, että joka päivä on aprillipäivä. :/

   Aurinkoa teidänkin huhtikuuhun ! :)

   Poista