torstai 25. helmikuuta 2016

ylivoimaista voittaja-ainesta

Meinaan tuossa Vuoden Paskin Mutsi -kisassa. Siis meikäläinen. Eipä ole muilla paljon jakoa niille palkinnoille, vaikka alkuvuodessa vasta ollaankin.

Tuli käytyä 'pikkasen' kuumana lapselle. Samoilla höyryillä raivosin sitten vielä toisellekin lapselle huomattavasti pienemmästä syystä, mutta samalla intensiteetillä. Tapahtui ns. lumipalloefekti ja kaikkihan tietää, miten siinä lopulta käy. Ei ainakaan hyvin.

Pyysin kyllä anteeksi, mutta se ei ainakaan meikäläisen pahaa mieltä yhtään vähentänyt. Toivottavasti lapsen edes vähän.

Unet ainakin karisivat silmistä viimeistä hippua myöten. Siltikään en suosittele lääkkeeksi väsymykseen. Mieluummin kärsisin väsymyksestä kuin pahasta mielestä.

JälkiMärinät:
Laittaisin hormonipillereiden syyksi, jos kehtaisin, mutta niin paljon pokkaa ei löydy edes minusta.

6 kommenttia:

 1. Aina ei voi se paras mutsi. Joskus on pakko olla se paskin. Ja koska mä olen se, johon voi liittää lauseen "positiivisuus on pers....tä", niin siitäkiin voi löytää jotain hyvää. Aina ne jotain oppii. Tai sinä ;)
  Älä sure, aamulla kaikki on toisin. Ainakin on perjantai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olis edes joskus... Jotenkin tuntuu, että meikäläisen oppimiselle on tullut stoppi. Samoja mokia rämmin.

   Ainakin on perjantai.

   Poista
 2. Älä sure. Olen ollut itse vuoden paskin mutsi ja vuoden paskin kokki. Aina ei voi voittaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta jos joskus pääsisi edes pistesijoille... *huoks*

   Poista
 3. Älä välitä. Ajankohtainen aihe. Mulle kävi äsken samoin eli meitä paskoja mutseja on muitakin. Vv-oireet kokeneena voin sanoa, että kyllä voit laittaa hormonipillereiden syyksi.
  Eikä me mitään paskamutseja olla. Näin tänään duunissa sellaisen näytelmän sairasvuoteen äärellä (äiti -tytär), että me ollaan kuule melkein enkeleitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taivahan kiitos! Suhun voi aina luottaa! Siis vertaistukimielessä. Ja muutenkin. Helpotti paljon tietää, etten ole yksin tunkiolla. :)

   Poista