tiistai 16. helmikuuta 2016

Jutta Dzii

Jännä ilmiö. Minä monien muiden muassa yllätyin positiivisesti, kun neljäsosasilmällä ja -korvalla seurasin televiissiosta haastatteluaan tässä iltana eräänä.

Kyllä ajattelin aikaisemmin ihmisestä, että löyhäsaranainen hattarapää, mutta koska olen rehellinen kansalainen, voin myöntää, että ensiarvio oli ehkä hätiköity ja perustui nähtävästi puutteelliseen tietoon. Nyt ainakin hänestä sai ihan fiksun ja mukavan ihmisen kuvan.

Eihän tietty kukaan hullu voi olla jatkuvasti niin käsittämättömän hyvällä tuulella kuin miltä hän näyttäisi olevan, se nyt pitää kaikkien ymmärtää, mutta ei kai kukaan kiellä yrittämästä. Tässä nyrpeilijöiden ja itseään ruikuttavien h*ekkap*llu*sten maailmassa positiivinen - tai sellaista ainakin yrittävä - ihminen on kyllä raikas poikkeus. Joten jo ihan pelkästään siitä pointsit Jutalle.

Kyllä ihminen voi muuttua, jos vimmatusti haluaa ja vielä kovemmin yrittää.

JälkiMärinät:
Kuka muistaa Kummelin sketseistä ne kaksi muikkia, jotka lähtivät aina baanalle ? Tuijan ja Sadun ?

Ei ollut pelkkä vitsi, kun ravitsemuslaitoksessa katsoi ympärilleen. Mm. siksi meikäläisellä ja Lapsuudenystävällä oli aina tanssittajia, koska niin kuin yksi vakiasiakas tutussa paikassa sanoi "te hymyilette ihan koko ajan".

Että siitä vähän miettimistä niille, joiden asenne ja naama ovat koko ajan sillä kuuluisalla norsunvärkillä.

4 kommenttia:

 1. Niin no... Eihän julkisuuudessa voi naama norsunvärkillä ollakaan? Niin tai jotkut on. Jotkut ei, ärsyttääkseen ihmisiä. Muuten en puhu Jutta Dziistä mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, musta hän vaikutti kyllä kovin vilpittömältä positiivisuudessaan, mutta voin toki olla väärässäkin. En kuitenkaan häntä suorilta käsin tyrmää. :)

   Poista
  2. Onhan häntäkin elämä kovin käsin koetellut, pakko on varmasti ollut opetella näkemään asioissa ne hyvät puolet, ei elämä muuten kanna. Ymmärrän sen kyllä.
   Ja mikäpä minä olen kenenkään positiivisuutta arvostelemaan, kun itsekin olen monen mielestä ärsyttävyyteen asti se, joka kaivamalla kaivaa p**kimmastakin asiasta jotain hyvää: "ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin". :D

   Eikä tosiaan pitäisi tyrmätä ketään pelkän julkisuuskuvan perusteella, varsinkaan jos se perustuu näiden kolmen lehden, you-name-it, antamaan kuvaan.

   Poista
  3. Aito positiivisuus on hemmetin vaikeaa, mutta sitä voi kyllä harjoittaa. Ehkä joku päivä mäkin sen taidon osaan, toivottavasti.

   Mitään ei pidä epäillä yhtä paljon kuin painettua/ kirjoitettua sanaa. ;)

   Poista