maanantai 8. helmikuuta 2016

Imetysgate

Luin saunassa HS:n uusinta Kuukausiliitettä. Siinä oli juttu mm. siitä, kun stailisti ei tykkää katsella paljaita tissejä vauvojen suussa.

En kyllä tiedä, miten tämän muotoilisin, mutta sanotaanko niin, että päällimmäinen ajatus koko kohusta oli osimoilleen aika tarkkaan sellainen kuin "MITÄ HELVETTIÄ ???!"

Siis niitä ihmisten reaktioita ajatellen.

Se, että jotain miestä ällöttää paljaat tissit, on toki hieman poikkeuksellista, mutta tietäen tyypin suuntautumisen, myös suhtautumisen ymmärtää. Tai ainakin minä ymmärrän. Tiedän meinaan muutamia naisiakin, joita pikkasen puistattaa imetystapahtuma.

Ja saahan sitä ihminen olla mitä mieltä ikinä haluaakaan Ihan Mistä Tahansa Asiasta. Mitä se muille kuuluu. Jos hän haluaa vielä jakaa mielipiteensä koko maailmalle, ei senkään pitäisi olla keneltäkään pois. Varsinkaan, kun sitä imetystä julkisella paikalla ei hänen mielipiteensä perusteella kielletty eikä koskaan tulla kieltämäänkään. Yksi turha ja merkityksetön vaikutukseton mielipide muiden joukossa.

Eli en ole närkästynyt herrahenkilön mielipiteestä, vaikka meikäläisestäkin on julkisilla paikoilla lypsetty kymmeniä litroja. Ja tuskin olisin saanut itkupotkuraivareita, vaikka joku olisi silloin tullut siitä meikäläiselle huomauttamaan. Kyllä mielipiteitä ja melua maailmaan mahtuu ja niin kauan kuin teko - tai mielipide - ei ole rikollinen, niin... Sou not.

Enemmän minua naurattivat ja kuvottivatkin ne kommentit, mitä muut ihmiset olivat hänelle vastanneet.

"Sanktiot kehiin!" Ai, mistä ?? Siitäkö, että ihminen on jotain mieltä ? Joo, mielipiteenvapaus on Suomessa vielä toistaiseksi, jos oikein muistan. Ja sananvapauskin kertoa se mielipide!

"Tuo mies pitäisi ampua." Vai niin, todella 'kypsää' mielipiteenvapautta. Se on vaan rikollista lähteä ketään lonkalta ampumaan, vaikka kuinka mieli tekisi.

Ihan oikeasti ihmiset. Ovatko somemassat todella noin... hölmöjä? Kauhea haloo... ei mistään !

Jos tuokin stailistin heitto olisi jätetty huomiotta, ns. vaiettu kuoliaaksi, niin kukaan ei koko tyypistä tietäisi juuri mitään. Nyt jopa meikäläinen täysin ketään neljäsosa- tai kokojulkkiksiakaan tuntematon keski-ikäinen muija tietää, mikä tämä mies on. Eikä nimi unohdu. Eli sai ylimääräistä julkisuutta kiitos porukoiden, jotka nostivat myrskyn vesilasissa.

Sillä kuten Frank Sinatra aikoinaan sanoi, ei ole olemassa huonoa julkisuutta.

JälkiMärinät:
Mitä, jos sen olisi sanonut joku noubadi nainen ? Tai vaikka itse Teemu Selänne ? Olisiko haloo ollut samaa luokkaa ? No, ei todellakaan. Porukoita ärsytti jo valmiiksi tyyppi itse ja tuosta saivat sitten hyvän syyn purkaa mieltään. Kaunista.

On muuten varmaan tosi voimaannuttava tunne haukkua oikein isolla joukolla joku tyyppi lyttyyn. Siinä varmasti olivat äidit ja isit taas ylpeitä lapsistaan. Tai lapset vanhemmistaan.

9 kommenttia:

 1. Siis ONHAN se nyt ihan hirvittähän järkyttävää, että joku äiti-ihminen MELKEIN (tai en minä minä tiedä kuin paljon sitä rintaa näkyi kun en ollut paikalla, vaan täällä melkein-maalla) paljasti hyvin muodostuneen - näin oletan, koska oli juurikin synnyttänyt ja imetti - rintansa. Ihan kauheeta. Varmaan "läsäytti" sen siihen ruokapöydälle, jotta otapa Miisa-Petteri tosta vähän lounasta, niin äitikin pääsee sitten syömään.

  Kohta tulee taas kesä. Mekin voidaan muiden tyttöjen kanssa pukeutua rauhassa niukkaakin niukempiin toppeihin (ai mutta ne rintsikat, meille kun ei taida niitä oikein sieviä löytyä??) Mutta toisaalta, sitä enemmänhän sitä näkyy, kun ei oo niitä rintsikoita, ja se toppi valuu sinne napaan asti ja melkein kaikki näkyy.
  Ai mutta eihän se kai ole ollenkaan sama asia..

  En tiiä miten oikeasti on nykyään, mutta silloin vuonna miekka ja kivi; enemmän ne tuntui kiinnostavan, mitä paremmin ne oli piilotettu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, eihän se tietty kauheaa ole, mutta ei siitäkään kaikki tykkää ja sitä mieltä saa mun mielestä vapaasti olla ilman, että porukat lähtee lynkkaamaan. :)

   Poista
  2. Lintusen ja sun kanssa samoilla linjoilla: naurettavaa koko kohu ja sanoisinko jopa, että lapsellista oli tuo mielipiteensä julkituoneen henkilön lynkkaaminen, olkoonkin että oli julkisuuden henkilö. "Vain minun mielipiteeni on oikea" Muista se jatkossa!

   Poista
  3. :=) Perskuleen "pilleri" t. HelvetinPöllö

   Poista
 2. Koko kohu oli ihan naurettava, ihan kuten koko keskustelu julki-imetyksestä nykyisenä paljaan ihon ja seksillä myymisen aikakautena. Joo, on sinänsä väärin kuvata toista ja vielä julkaista se varsin intiimi kuva ilman lupaa, mutta siihenhän ei lynkkausmielialalla riehunut somejengi puuttunut. Äitiys on pyhää eikä sitä sovi "kritisoida" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurettava, juurikin. Ja todella: olisivat tosiaan puuttuneet siihen luvattomaan toimintaan eli kuvaamiseen, jos johonkin on pakko puuttua. Ja mistäs sitä tiedetään, ehkä se nainen näki, että häntä kuvattiin eikä puuttunut asiaan. Ei voi tietää.

   Joo, äitiys ja kaikki siihen liittyvä on tosiaan pyhää ja kaikkien pitää sitä palvoa ja ihailla. No, ei TOD.

   Poista
 3. Olen jo pitkään miettinyt, että täällä somessa on liian helppo alkaa haukkua kaikkia ja kaikkea. Ei liene tämänkään kanavan tarkoitus tuollainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikesta ei tarvitse tykätä oli se sitten käytöstä tai ihan mitä vaan ja sen saa myös sanoa ääneen. Se, että lähdetään yhden ihmisen kimppuun jumalattomalla joukolla, on kyllä niin alakoulumeininkiä.

   Poista