maanantai 8. helmikuuta 2016

&%)#)¤%))!!!

Helvata, mikä keli !!!!!!!

Kaikkia koiranpaskoja uhmaten oli pakko kulkea penkkoja pitkin, koska muuten olisi saanut luistella persemäkeä koko matkan bussipysäkille.

Äkkiä sitä vettä nyt ja paljon !!

6 kommenttia:

 1. Luistinrataa pitkin täälläkin mennään. Näen jo mielessäni ne jonot terveysasemalla. Ei ole pelkkä mummojenkaatokeli, ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi päivällä satoi kunnon räntää. Se vähän sulatti pahimpia luistinratoja ainakin täällä meillä.

   Poista
 2. Minä ostin juuri Icebugit, ja olen aivan umpirakastunut niihin (suunnittelen itse asiassa omistavani niille kokonaisen blogikirjoituksen, jahka ehdin ja jaksan ja saan aikaiseksi). Ei enää ojanpohjia pitkin rämpimistä, ei hysteeristä itkunsekaista karjumista koiran hidastamiseksi, ei paniikkikohtauksia hyperventilaatioineen... Maksoivathan nuo maltaita, mutta oli kyllä elämäni ehkä parhaiten sijoitetut maltaat ne! Eilen viimeksi totesin, että jos nyt tulisi se kuuluisa tulipalo, josta saisin valita pelastettavaksi vain yhden esineen, ottaisin varmasti ne nastalenkkarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän, että ne on ihanat. Systeri ja Serkku ovat niitä kilvan kehuneet. Olen vaan niin nuuka, etten saa aikaiseksi. Luulen, että siihen tarvitaan yksi murtunut lonkka ennen kuin mä saan irti itsestäni lähteä bugi-kauppaan...

   Poista
  2. Ainiin, kuulin muuten että ainakin meidän paikallinen Wanhan Ajan suutari tarjoaa nastoituspalvelua: hänelle voi viedä omat vanhat lenkkarit tms. kengät, ja hän laittaa niihin nastat. Joten jos sattuu olemaan joutavat kengät kaapinnurkassa ja hyvä suutari tiedossa, niin kannattaa kysyä tällaistakin mahdollisuutta!

   Poista
  3. Tjaa... Ei ihan hullu idea tuo. Täytyy harkita. Nythän se talvi on vaan jo ohi näillä näkymin. ;)

   Poista