lauantai 13. helmikuuta 2016

asiahan ei minulle mitenkään kuulu, mutta....

Henkilökohtaisena mielipiteenäni voin ja haluan kertoa, että ihminen, joka tällää omaa pärstäänsä joka toiseen postaukseensa, on... varsin erikoinen tyyppi. (Siis suomeksi ääliö.) Meikäläisen näkökulmasta katsottuna.

Joskus, ok, mutta että melkein joka helvatan postaukseen, niin siinä menee mun raja.

Ketä kiinnostaa jonkun tavallisen talliaisen - tai oikeastaan kenenkään muunkaan - pärstää katsoa aina, kun sivun avaaa ?!? Ei ketään ja silloin jää kyllä jututkin lukematta. Pärstä, olkoonkin kuinka 'kaunis' tahansa, menettää merkityksensä ns. tehokeinona, jos se joka postauksessa pällistelee.

Juu, ei.

JälkiMärinät:
Eikä tästä nyt tarvitse kenenkään vetää poroja nokkaan. Mä nyt vain olen tätä mieltä, muut olkoon omaansa.

2 kommenttia:

  1. Mutta sentään ne, jotka tunkee pärstänsä ja kroppansakin liki joka postaukseen, on niitä joiden ei tarvitse työkseen muuta kuin bloggailla, kun joku akkainlehti maksaa siitä kuukausipalkkaa, niin ainakin se pärstän tunkeminen postauksiin on taloudellisesti fiksuin vaihtoehto :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooei. Tämä nimenomainen bloggaaja ei kuulu tähän porukkaan, vaan on ihan tavisbloggaaja ja siksi en sitä oikein siedäkään. Jos se on jonkun duuni, niin se on kokonaan eri asia enkä silloin edes blogia lukisi. Tosin en kyllä lue sen ko. tyypinkään blogia enää, kun kyllästyin pärstäänsä.

      Poista