tiistai 29. joulukuuta 2015

lähtölaskenta alkanut

Juu, toki uuteen vuoteenkin, mutta ennen kaikkea tolla meidän liskolla, Mervillä.

TM Pienimmältä: "Mitäs... Tykkäätkö sä vielä tosta liskosta..?"

Pienin tuntosarvet heti pystyssä epäluuloisena: "Mitä sä tolla oikein tarkoitat ?!"

TM: "E-eeen mitään...."

:D Joo, pahalta näyttää tulevaisuus Mervin kannalta, jos TM saa sitä ennustaa.

JälkiMärinät:
TM soitti nuohoojaa, kun vuotuista nuohousilmoituslappua ei syksyllä näkynytkään. Puhelun kulusta päätellen taitaa mennä ensi vuoden puolelle ennen kuin nokisutari saadaan tähän Taloon, mikä asia vissiin vähän närästi TM:ää.

TM sohvalla kaikessa rauhassa kahvittelevalle meikäläiselle: "No niin, saat nyt kiivetä katolle nuohoomaan hormit. Ala mennä."

:D Sehän vaan paranee vanhetessaan ! Meinaan TM:n huumorintaju.

Isommalla sen sijaan nopea reaktiokyky yhdistettynä huumorintajuun ja sanavalmiuteen on tullut syntymälahjana.

Isompi heiluttaa löytämäänsä 5 euron seteliä: "Kenen geldi tää on ?"

mä: "Sun."

Isompi: "Mistä pahasta ?"

Vain pienenä esimerkkinä meidän normikeskustelusta.

9 kommenttia:

 1. Voi Mervi parkaa. Ei hyvältä kuulosta.
  Joko sä sait ne hormit puhtaaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, enkä ymmärrä, miksi TM nyt sitä vainoaa. Mähän sitä kirottua olen ruokkinut ja hoitanut sen puulia koko sen ajan, mitä se meillä on ollut. Ihan kuten silloin taannoin ennustinkin.

   E-eeen... Kun on vähän luikasta katolla nyt... Katsotaan sitten keväämmällä. ;)

   Poista
 2. Epäilyttävä TM, ensin katsoo pahalla silmällä liskoparkaa (meinaako se siitä vyön tehdä?) ja sitten on jo akkaa ajamassa katolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TM käy niin innokkaasti jumpassa, että kohta liskonnahkasta saakin hänelle sopiva vyön. Tosin luulen, että kysymys on ihan normihävitysvimmasta, jonka kynsiin joutuu aina, kun on lomapäivillä eikä koko ajaksi jotain puuhaamista.

   Peruutti sen nuohouksen. Laski, että uusi katto tulee kalliiksi ja uuden akan hankkiminen nyt vaan on liian hankalaa, jos ei jopa mahdotonta. ;)

   Poista
 3. Nyt vasta muistin, että elossa oleva oli Mervi eikä Matti (eli Masa). Mulla meni siis vast ikään auto ja lisko sekaisin. Taisin kirjoittaa, että älä grillaa Masaa ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah... Juu, ei grillata kumpaakaan. Sitäpaitsi söin just paistettua lohta, lanttulooraa ja herneitä. Vaihteeksi. ;)

   Poista
 4. Voi Mervi-parkaa (kiva kuulla, että on lisko kaimana :D), toivottavasti nyt kuitenkin saa vielä nähdä vuoden 2016. En tiedä miten teillä on, mutta meillä yleensä Armastus mielellään laittaa "hävitykseen" mun tavaroita, mutta omiaan säilöö kyllä tiukasti.

  Edelliseen postaukseen sen verran, että eräs rouva kertoi aikoinaan jo täysi-ikäisestä pojastaan, jonka harrastuksena oli kerätä pienoismalleja. Kerran äiti hieman "kärähti" ja ilmoitti, että vois lopettaa ton, johon nuori mies vastasi: olisiko sitten parempi, että mun rahat menisi viinaan ja maksullisiin naisiin. Rouva kertoi, että jätti nalkuttamisen pienoismalleista siihen. Nuori mies kyllä muutti sitten piakkoin pois pienoismalleineen, joten ei enään häirinnyt mitenkään äitiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mulla on ollut kana-kaima. ;D

   Kyllä TM omiaankin vähän turhan innokkaasti siivoaa. Siksi tekee sen salassa, kuten eilen. Sain sen onneksi kiinni ja pelasti keräyksestä kaksi hyvää kauluspaitaa Isommalle.

   Ihan klassikko kyllä on, kun vuosikausia sitten heitti kysymättä roskikseen mun vanhan makuupussin ja untuvatakin, mutta mä ehdinkin ne ulkoroskiksesta bongata. No, muutaman päivän päästä muka tietämättömänä lähdin kyselemään, jotta missä se makuupussi on, kun systeri sitä nyt tarvitsisi. TM siinä aikansa kakisteli ja yskiskeli paniikissa, mutta sitten petti meikäläisen pokka. Hullu mies, siksi laitankin kaiken Talosta kadonneen sen syyksi. ;)

   Joo, vois sen rahan hullumminkin käyttää. Isompi käy kavereiden kanssa 'ulkona syömässä'. Siis sen lisäksi, että syö kotona.

   Poista
  2. Siis minä pelastiN ne paidat...

   Poista