keskiviikko 14. syyskuuta 2016

taiteilija-ainesta

Meikäläinen on kehittänyt luulosairaudesta jo ihan oman taiteenlajinsa. En usko, että kukaan pystyy samaan ilman ankaraa harjoittelua.

Jos joku sanoo minulle esim., että jos vasenta pakaraa kutittaa, se enteilee kuolemaa, niin taatusti sillä siunaamalla sekunnilla iskee meikäläiselle ihan armoton kutka just vasempaan pahteriin, vaikka oikeakin olisi ollut ihan vapaasti käytettävissä.

Ja ei muuta kuin kirstua tilaamaan.

JälkiMärinät:
Ei naurata tämä tämmöinen yhtään.

13 kommenttia:

 1. Kyllä vähän hymyilytti ;)
  Koska kello on yksi ja väsyttää ja pitäis mennä nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt aamulla voi jo hymyilläkin. :)

   Mulla on ollut krooninen väsy koko viikon.

   Poista
 2. oe! Mä olen myös aivan ammattimainen luulotautija.
  Se menee näin: nykii ahterissa, ihan selvästi joku tauti. Kulkutauti luultavasti. Kuollaan kohta kaikki, sähköt menevät, lämmintä vettä ei tule hanasta, papit ovat lakossa, sairaalat suljettuja, kirstua ei voi tilata mistään koska yhteiskuntarakenne on romahtanut, puoliksi maatuneet kalmomme löytyvät tyhjästä pimeästä kalseasta asunnosta patterin olemattomaan lämpöön käpertyneinä. Kuolinsyy: kutka ahtervärkissä.

  Vaihtoehtoisesti voi kehittää myös omakohtaisen tragedian, jossa yleensä menee puhe-, liikunta- ja ymmärryskyky. Edellämainittujen lisäksi, luonnollisesti. Jäljelle jää riutunut kalmoni ja liuta hysteerisenä tyrskivää jälkikasvua.

  Ei mulla mitään irrationalisia fobioita ole. Ei selvästikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä nauratti! :D :D Mä niin tunnen sun tuskan. :D

   Poista
 3. Juu ja tilannettahan voi aina pahentaa googlaamalla vaivojaan ja käydä lukemassa sitten tulokset vauva.fi- ja suoli24 -palstalta. Mullaki ollut nyt viikon verran puolittainen flunssa, huono ja epämääräinen olo. Kai se aivastussyöpä on tms. Ja sit toinen pakkomielteinen jutska on reissun päällä on se, että tuleekohan joku akuutti hammastulehdus ja joudun sitten johonkin kehitysmaalaiseen hammaslekuriin... Muutenkin pesen hullun lailla käsiä ja käytän käsidesiä ja tarkkailen julkisissa ihmisiä etten mene kenenkään plunnsaisen viereen, töissä sama...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Lisää yhteisiä harrastuksia!

   Mä kyllä pelkään noita reissutauteja jo etukäteen ihan vielä Suomen kamaralla.

   Poista
 4. Juu kirjoittajaa ei varmaan naurata, mutta lukijaa kyllä..:)
  Tuttavalleni on juristi aikoinaan sanonut, että lakikirja osaamattoman käsissä on yhtä vaarallinen kuin lääkärikirja, joten parempi ettei lue kumpaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tähän mitään lääkärikirjoja tarvita.
   Kyllä tää tulee ihan omasta (kohtsiltään mätänevästä) selkäytimestä :D!

   Poista
  2. Sarin tuttavan sanomassa on pointti, mutta Marikalta löytyy se totuus: kyllä nää tosiaan tulee ihan omasta rikkaasta mielikuvituksesta. :D

   Poista
 5. Kai te tiedätte, että kaikki sairaudet alkaa oireettomina?
  Mullakin on ollut malaria jo monta vuotta. Siitä lähtien kun kuulin tuon. Nyt mulla pukkaa ebolaa. Ja ehkä zikaa...

  VastaaPoista
 6. Mulla taas on sellainen vaiva, että jos tiedän tapaavani jonkun henkilön, jonka seurassa täytyy olla ehdottoman terve ko. henkilön vakavan sairauden, hoidon tai tärkeän leikkauksen takia, rupean kaksi tuntia ennen tapaamista tuntemaan vilunväreitä ja kurkkuani kutittaa tai se alkaa tuntua karhealta. Näin on tapahtunut peräti monta kertaa, en voi uskoa että sairastun oikeasti joka kerta! Mutta mistä voin olla varma silloin?? Tunne on tähän mennessä kadonnut viimeistään seuraavana päivänä...

  T. Kala

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tervetuloa, pääset jäseneksi meidän luulotautisten kerhoon!

   Poista