maanantai 12. syyskuuta 2016

kyllä minä niin mieleni pahoitin

No, mistä nyt TAAS, ajattelevat he mielissään, mutta kyllääntyneinä.

No siitä, kun on niin perkeleen kuuma! Oikea helle, saatana! Hiki virtaa valtoimenaan! Bussiin meinasi pyörtyä, kun aurinko rävötti ja lämpötila oli sellaista käypää sauna-ainesta. Puhumattakaan HSL:n palvelupisteestä. Miten hitossa ne ihmiset voivat olla siellä töissä kuukahtamatta tajuttomaksi per heti ?!!

Se on, kuulkaas, sillä tavalla, että kun on syyskuu, niin ei ole enää tällaisten kelien aika. Syys, syksy, sanoohan sen jo nimikin. Kesä on kesä ja silloin saakin olla kuuma, mutta ei enää tähän aikaan vuodesta. Syksy on nyt ja ilmojen pitää viiletä, uskokaa jo!

Eilen illalla oli hyvä keli, kun olin kävelemässä: pikkasen vihmoi vesisumua. Ei ollut kuuma, vaikka lämmin viuhtoessa tulikin. Siitä mie piän.


9 kommenttia:

 1. Ei vaan ulkona kuuluu olla aina kuuma ja sisällä kylmä. Joka päivä, kaikkina vuodenaikoina :)

  VastaaPoista
 2. Siis eilen oli sellainen keli, kun kuuluukin olla, tänään oli ikävästi niin kova viileä tuuli, ettei ollut enää kunnon intiaanikesä. Mutta tahdon aina aurinkoisen ja lämpimän syyskuun. Mikään ei voi olla parempaa, kuin ihana yllätyksellinen kesän jatko näin syyskuun puolella. Toivottavasti jatkuu jouluun asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoinen ja ehkä lämminkin, mutta ei nyt sentään KUUMA ja HELTEINEN. Ja jouluna pitää olla pakkasta, lunta ja pilvinen sää tai joulu on piloilla. Nih!

   Poista
 3. Asiaa puhuu hän.
  Allekirjoitus: Hännystelijä alias persiinnuolija
  Nii kert.
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viileässä on ihmisen kuitenkin helpompi. Varsinkin tällaisten kuumaveristen. ;)

   Poista
 4. Jep, nuo iltojen kelit ovat olleet mitä mainioimpia ulkoilukelejä. Koirakin jaksaa lenkkeillä enemmän kuin tontin rajalle ja takaisin. Kai se niin on, että lämpötilojen määrä on vakio. Kun ei kesällä ollut riittävästi lämpimiä päiviä, pitää ottaa syksystä lisää.
  Kyllä se tästä viilenee. Meillä oli aamulla +4 ja iltapäivällä varmaan + 20. Kun tietäisi mitä päälleen pukee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just noin, kun loppuun laitoit: aamulla vilusta ja iltapäivällä on hiki.

   Poista