lauantai 3. syyskuuta 2016

hyvät naurut

Isommalla on ongelma. Hänellä ei koskaan ole avaimia mukanaan. Aina soittaa ovikelloa ja meillä alkaa TM:n kanssa jo kuppi tulla täyteen, kun jatkuvasti pitää hypätä avaamassa ovea. TM:llä selkeästi enemmän kuin meikäläisellä.

Tänään illalla soi taas ovikello. TM katsoi telkkaria, minä läppärillä, kuinkas muuten.

TM todella syvään huokaisten: "Mä en kyllä enää jaksa. Oon tänään jo avannut sille ovea ihan tarpeeksi. Miksei se voi pitää avaimia mukanaan ?"

mä nousten sohvalta avaamaan: "Kyllä se oppii, kunhan kerran jää oven taakse eikä täällä ole ketään."

TM haikeasti: "Miksei se vois jäädä nyt ?"

Nauroin todella makeasti ja niin teki Isompikin, kun kerroin mille hirnuin ovea avatessani.

JälkiMärinät:
TM katsoo aina niin virkistävää Suomi-Ruotsi -maaottelua. Siis virkistävää meikäläisen kannalta, kun kuuntelen TM selostusta. Armoa ei anota eikä anneta.

Miesten jonkin sortin juoksu:
"Vaihteeksi kaksi [suomalaista] turistia mukana! Taas siellä ollaan hölkällä. Ei jumalauta... No, niin, Lampinen, anna mennä nyt! Mitä se Lampinen siellä vilkuilee sivulleen, kaasu pohjaan nyt. Saatana,.."


4 kommenttia:

 1. Voih, olisinpa saanut kuunnella sitä selostusta enkä tv:n J&L -parin selostusta - sain tarpeekseni siitä jo ölumpialaisissa, mutta kun kielitaito ei riitä katsomaan YLE Femmankaan kautta niitä. Ja jotain selostusta kaipais. Ja minähän en mitään maksukanavia hanki ja piste.
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas ihan kauhulla odotan, kun talvi tulee ja se naisten ampumahiihto alkaa. Se on sitten tunteita nostattava laji. :D

   Poista
 2. Päivää, että pätkähti. Pitkästä aikaa! Blogimaailma jäi pitkäksi aikaa unholaan, mutta ihan vahingossa muistin sut ja piti tulla etsimään, että mitä kuuluu... Jään langoille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mutta oikein hyvää päivää!! Pitkästä pitkästä aikaa! Kiva, kun muistat meitä. :) Onhan tässä kaikenlaista tapahtunut itse kullakin, meikäläisellä poikkeuksellinen vuosi takana. Jää langoille! :)

   Poista