keskiviikko 7. syyskuuta 2016

pojasta polvi EI parane

Koulussa oli opettaja pyytänyt Isompaa luotsaamaan japanilaisten vieraiden ryhmää. Tehtävä oli jonkin verran haasteellinen vieraiden puutteellisen englanninkielentaidon takia, mutta ihan hyvin se oli mennyt. Noin pääsääntoisesti...

Isompi: "Mä kierrätin tänään niitä japanilaisia vieraita koulussa. Ihan kivasti meni. Paitsi että mä hukkasin yhden niistä vieraista."

mä: "!!!???!!!"

Isompi: "No, kun se halusin mennä ulos ennen muita ja sitten sitä ei enää löytynytkään. Kerroin kyllä opelle, että yks on kadonnut. Sitäpaitsi japanilaisia on niin paljon, että ei ne nyt heti lopu kesken, vaikka yks puuttuisikin."

Hajamielisyyttä jo ties kuinka monennessa polvessa.

JälkiMärinät:
Ei ole ihmisen ahneudella mitään rajaa. Meinaan meikäläisen. Lounastauollakin piti käydä sienimetsällä.

13 kommenttia:

 1. Kyllä se paranee, usko pois ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja mäkin haluuuuun metsään. Mutta joudun vaan lääkäriin, plääh. Meillä on niin huono palvelu terveyskeskuksessa, että kun koittaa hoitajan aikaa niin pakottavat lääkäriin ;-)

   Poista
  2. Usko horjuu ja Toivo on kadonnut sekin. :D

   No, onhan röyhkeän hyvää ylipalvelua. ;)

   Poista
  3. Joo ei voi valittaa, että julkinen terveydenhoito ei toimi ;-)

   Poista
  4. Siitä voisi jo melkein mielensä pahoittaa, kun ei voi valittaa. ;)

   Poista
 2. Ei voinut kuin nauraa Isomman kommentille. Onhan niitä oikeesti niin paljon! :DD

  Vaikka söinkin elämäni ekan kerran kantarelleja ( pojalle piti paistaa)eikä ne kamalan pahoja olleet, niin sieni-ihmiseksi en sittenkään ala. Saat pitää kaikki ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollanen se on, kaikesta keksii jonkun lohkaisun. :)

   Kiitos, vaikka mä olenkin ehkä hitusen enemmän suppisnaisia. Siinä suppisten metsästyksessä on sitä jotain. ;)

   Poista
  2. Hyvä, Sirpa, pidä tuosta kiinni! :D

   Poista
  3. Mulle sopii mainiosti, että hyljeksitte sieniä. :)

   Poista
  4. Meiltä puuttuu varmaan Zimin kanssa entsyymi, joka pilkkoo sieniä eli meillä on luontainen vastenmielisyys näihin "herkkuihin". Yhden meidän mahalääkärin mielestä sienet eivät ole ihmisen ruokaa, mutta hänelläkään ei taida olla tätä entsyymiä :)

   Poista
  5. Mulla on sitä sitten teidänkin edestä: myös tänään lounaalla suppilovahveroita. *sluuuurps*

   Entsyymistä tuli mieleen, kun meillä - lähinnä TM - kutsutaan lapsia välillä mitä oudoimmilla 'lempinimillä'. Entsyymi oli yksi ja endiivi toinen. Juu, täyshulluja ollaan. :D

   Poista
 3. "Tehtävä oli jonkin verran haasteellinen vieraiden puutteellisen englanninkielentaidon takia, mutta ihan hyvin se oli mennyt." Väärin. Tehtävä oli jonkin verran haasteellinen isäntien puutteellisen japaninkielentaidon takia,..." Tai sitten voisi lainata Seppo Rädyn ajatelmia ennen Atlantan kisoja. Hämmästyttää Finnet usein, kun ne turvautuu englantiin jos joku ei osaa suomea. Finne hämmästyy jos joku ulkomaalainen ei osaa englantia, kun meille on koulussa opetettu sen olevan "valtakieli". Weird, man.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sen noinkin ajatella. :) Mutta todennäköisyys selvitä maailmalla englannilla on joltisestikin suurempi kuin selvitä härmällä. Tai edes japanilla. :)

   Poista