tiistai 13. syyskuuta 2016

tähänhän voisi ihan tottua

Meinaan shoppailuun. Olin eilen shoppailemassa ISOSTI. Tai siis meikäläisen mittapuun mukaan isosti. En meinaan ole ostanut samalla kertaa yhtä vaatetta enempää rytkyjä vuosikausiin, lähes kymmeneen vuoteen. Joten nyt harrastin kirjaimellisesti Täyspainoista Shoppailua.

Ostin kolmet housut, kaksi puseroa ja tunikan. Lisäksi ostin hiushärpäkkeitä, joihin en ikinä normaalisti sorru. Ai että oli kivaa!

Puolustukseksi kerron, että yksiä farkkuja lukuunottamatta kaikki vaatteet - ja hiushärpäkkeet - ovat esiintymisvaatteita. Voin niitä toki käyttää muutenkin, mutta pääsääntöisesti ne on tarkoitettu lavoilla käytettäviksi. Joten voitte lakata virnuilemasta vahingoniloisesti.

Koko toimitukseen - valinta, sovitus, ostaminen - meni maksimissaan tunti ja siinä on mukana siirtymätaipale kaupasta toiseen (ostoshelvetin sisätiloissa). Varmasti jonkinsortin ennätyksen tein.

JälkiMärinät:
Uskomattominta koko savotassa kuitenkin oli, että Isompi oli mun kaverina shoppailemassa. Tyynen rauhallisesti ja inahtamattakaan istui odottamassa sovituskopin ulkopuolella, kun kokeilin rytkyjä. Lisäksi kuskasi kanssani vaatehenkareita pitkin kauppaa ilman kapinan poikastakaan.

Jos joku olisi kymmenen vuotta sitten sanonut, että teinipoikani kanssa käyn ostamassa itselleni vaatteita, olisin nauranut sen jonkun suohon.

6 kommenttia:

 1. kyllä virnuilemme vahingoniloisesti kummikin. Et varmana jätä esityksen jälkeen naftaliiniin mujuamaan, vaan tyytyväisenä rytkistelet rytkyissäsi. Älä yhtään yritä väittää muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kaikki mustia ryysyjä ja mä yritän olla käyttämättä mustia vaatteita muulloin kuin esiintymässä. Ovat niin synkkiä ja tuntuu, että kaikki pukeutuvat mustiin kesät talvet.

   Mutta se tunika on kyllä silleen kiva, että sitä voisin joskus töissä käyttää, vaikka musta onkin. Joten virnuilkaa sitten vaan. :)

   Poista
 2. Hitsi kun kykenis itekin samanlaiseen repäsyyn. Siis että kävis ostamas kledjui ittelles, ei että kävisin mutsin kans apushoppailemas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä olisi tuota tehnyt, jos ei olisi tätä pakkoa ollut. Onneksi hoitui noin kivuttomasti.

   Ja mikset voisi mutsis kanssa mennä apushoppailemaan? Ehdota sille ja kerro meille reaktio. :D

   Poista
 3. Niin ne teinit muuttuvat.
  Mä niin inhoan tuota vaatekaupassa käyntiä. Viime viikolla ostin myös housut ja tunikan, kun kaupassa oli -20 %...pakko joskus uhrautua sovituskoppiin. Kyllä siellä näyttää peilistä aina katsovan niin hirveä ihminen, etten lainkaan ymmärrä. Enkä mene pitkään aikaan uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä inhoan kans. Housut ovat pahimmat, rintsikat heti seuraavaksi. Mä pärjään tolla reissulla seuraavat 10 vuotta.

   Poista