keskiviikko 28. syyskuuta 2016

melkein liian hyvää

TM tekee hyvää ruokaa ja piste.

Syksyn ruokalistaan kuuluu kesäkurpitsa-vuohenjuusto-tomaattisoselasagne. Hiivatti, että osaakin olla maukasta apetta! Alkuun en siitä niin tykännyt, kun kesän jälkeen tuntuu aina siltä, että kesäkurmitsaa pursuaa jo huokosistakin, mutta nyt olen siihen tykästynyt kovasti.

Tänäänkin nuolin lautasen, ettei vain pisaraakaan herkkusörsseliä menisi hukkaan. Slurps.

JälkiMärinät:
Pienimmällä on menossa viikon TET-harjoittelu. Hyvin on mennyt. Asiakaspalvelu sujuu mallikkaasti sekä härmällä että lontoolla. Tämä jälkimmäinen oli tehnyt vaikutuksen muihin työkavereihin ja joku asiakas oli kysynyt, onko Pienin kenties asunut tai opiskellut Englannissa, kun puhuu niin täydellisesti brittienglantia.

Olen kyllä ihan ympyriäisen ylpeä hänestä. <3

10 kommenttia:

 1. Liian hyvää ruokaa ei ole olemassakaan:D.Elämässä kuuluu olla myös nautintoa,eikä vaan ahistusta ja masentelua.

  Ihanaa , kun kielitaitoa löytyy. Olen jopa vähän ällistellyt oman pienimpäni kielitaitoa ja sen rennonletkeää sujuvuutta.(aikoinaan)
  Itse olen olen niin vanha ettei koulussa kyllä oppinut puhumaan esim englantia.Opetus oili kovin teoreettista. Muut keinot ovat sittemmin avannut kielitaitoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen nautiskellut tänään hollantilaisella makkaralla, oliiveilla, juustolla, marinoiduilla valkosipulinkynsillä ja valkosipulisuolakurkulla. Hyvä ruoka, parempi mieli. :)

   Pienimmän englanninkielentaito pesee kyllä ihan koko suvun ja osa porukasta on sentään asunut ulkomailla. Opettajansa ihailee aina hänen sanavarastoaan ja se onkin todella uskomattoman laaja. Mun kävelevä sanakirja. <3

   Poista
 2. Nuorissa on loistava tulevaisuus :-)

  Tuli näläkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Meissä on loistava menneisyys. ;)

   Sitten vaan iltaselle ja mahan viereen köllöttämään. :)

   Poista
 3. Hienosti hoituu Pienemmän työharjoittelu. Tuo enkuntaito on nykynuorilla kyllä ihan mahtava.
  Tuo ruoka kuulostaa aivan mahtavalta. Pitäisköhän kokeilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hoituu ja muutenkin on ollut tosi ahkerana.

   Se on kyllä hyvää, tänäänkin sitä söin lounaaksi.

   Poista
 4. Mä katon toisinaan youtubesta niitä hydraulic press channel -videoita ja ei voi kuin ihailla sitä finneaksenttia. Siitä pitäisi ottaa jokaisen mallia. Mä en ymmärrä aina miks finne-aksenttii hävetään, se on mainio =) Mut propsit pienemmälle, mä en kyl uskaltais puhuu mitään, enkä varsinkaan englanniks, enkä edes jos osaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan noi pätkät niitä, mitä Isompi mullekin näytti..? Joo, jokainen omalla aksentillaan. On vaan niin ällistyttävä toi Pienimmän aksentti, kun ei tosiaan ole ko. saarivaltiossa edes käynyt. Naapurissa kylläkin, mutta siitäkin on jo vuosikausia aikaa.

   Mä taas ihailen sua, jos toi on totta, ettet lontoota turise. Sä kun tunnut olevan suurimman osan ajasta jossain ihan muualla kuin Suomen maankamaralla. :)

   Poista
 5. Eiks vaan ole käteviä nää elävät sanakirjat. Meidän kuopus puhuu myös perfect english ja käytän häntä törkeästi hyväkseni ;) Itse puhun täydellistä tankeroenglantia enkä häppee yhtään enää. Eihän muunkaan maalaiset häpeä puhua omalla aksentillaan.

  Ps. tänään tuli Me Akat -lehti ja arvaas, kuka on kannessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kans pitää ruveta matkustelemaan Pienimmän kanssa. Saa hoitaa tilaukset ja tulkkaukset. ;)

   No, olisihan se pitänyt tietää. Joka hemmetin tuutista.

   Poista