torstai 3. marraskuuta 2016

mielipide

Eilislööppi (IL):

Korkein oikeus hylkäsi Auerin purkuhakemuksen -  seksuaalirikostuomio jää voimaan

***

Syytetty on sitä mieltä, että poliisi on tämän asian takana ennakkokäsityksineen ynnä muineen.

Minä olen sitä mieltä, että suomalainen poliisi on erittäin pätevä toimissaan ja tutkimuksissaan. Ketään ei taatusti Suomessa tuomita syyttömänä. Eli syytetty puhuu paskaa, kun sanoo, ettei ole näihin tekoihin syyllinen, josta sai tuomion. Ja jos kykenee ko. oksettaviin tekoihin, kykenee varmasti muuhunkin. Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan.

JälkiMärinät:
Lumimyräkkä alkoi eilen iltapäivästä. Ei sitä nyt ihan tolkuttomasti tullut, mutta se tuli pöllyten. Meikäläinen lähti heti harjoittelemaan 'liukkaan'kelin ajoa - käytiin tilaamassa Pienimmälle uudet silmälasit -, kun TM oli pyhänä vaihtanut kitkat Masaan.

No, ehkä jonkun mielestä siellä oli niin liukas, että täytyi ajaa toisen pahteriin ja aiheuttaa samaisen kääk-lehden otsikoiden mukaisen 'kaaoksen', mutta meikäläinen ei sellaista huomannut. Hissunkissun mentiin sulassa sovussa 1-Kehää pitkin pahimpaan ruuhka-aikaan ja hyvin veti. Kukaan ei hökköillyt ja sivusta tulevatkin päästettiin mukaan kisaan.

Kuinkakohan kauan etukäteen se lumisade pitäisi ilmoittaa tulevaksi, ettei se enää yllättäisi ketään? Riittääkö, jos juhannuksena kertoo?

6 kommenttia:

 1. Joo olen kans sitä mieltä, että kun ämmä on saanut 7,5 vuoden tuomion seksuaalirikoksesta, niin ei se ihan turhaan ole tullut. Kun vielä ottaa huomioon, että yleensä ko. rikoksista tunnutaan jakavan jotain 1,5-2 vuoden tuomioita, niin Suomen oloissa tuo on harvinaisen pitkä tuomio, niin on varmasti linjassa sen kanssa, että tyyppi on tehnyt jotain todella käsittämättömän kuvottavaa. Ja kuten sen toisen casen suhteen voidaan todeta, että Suomessa ei ketään tuomita, ellei näyttö ole riittävä, niin tuossa seksuaalirikoksessa on taatusti ollut riittävä näyttö. Mutta kun on ämmä tottunut pääsemään kuin koira veräjästä, niin kai se nyt koitti tuonkin tuomion purkamista...

  Meikäläinen kävi kanssa eilisiltana ajelulla, kun kävin ostamassa miehelle uuden paidan ja sai jäädä mies siksi aikaa kesärenkaineen kotiin vahtimaan pyykinpesukonetta. Oli mielenkiintoinen ajo, mun mielestä ei ollut edes liukasta ja kotterossa on nastat alla, mutta enpä ole ennen ajanut tuossa 50 tiellä 30-40 jonossa. Ihmiset otti vielä mutkat supervarovasti eikä kukaan uskaltanut tulla sivukaduilta eteen, vaikka olis ollut väliä yli sata metriä ja hidasteita matkalla. Ja iso Audi ajoi 60 alueella mun edessä vain 50, niin väkisinkin tuli mieleen, että onko kaikilla muilla paitsi mulla kesärenkaat... Mutta olin kyllä tyytyväinen, että ihmiset ajoivat kerrankin varovasti, niin eipä näkynyt mitään turhia kolareita tai ulosajoja.

  Ja sori tän kommentin mutkat suoriksi -tyyliin vedetty oikeinkirjoitus noiden nopeuksien ja nopeusrajoitusten suhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juur ja justiinsa noin mäkin sen funtsin!

   Ehkä ihmiset pikkuhiljaa alkaa tajuta, että talvella voi olla liukas. Mä kävin äsken kaupassa ja rauhallisesti porukat ajoivat. Oli ilo seurata.

   Kaik on tajuttu, nou hätä! :)

   Poista
 2. Huvitti, kun konnari ilmoitti tiistaina junan puolen tunnin myöhästymisen syyksi lumitilanne Helsingissä. Aloin funtsaamaan, mites sitten kuljetaan kun lunta alkaa olla viisi senttiä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota on kyllä niin maan perusteellisen vaikea ymmärtää. Notta joka hemmetin vuosi, kun tulee se puoli senttiä 'lunta'.

   Poista
 3. Toi Auerin keissi on kyllä mystinen eikä siihen varmaan koskaan mitään varmuutta saada, koska hän ei tasan varmasti ainakaan tunnusta mitään.

  Tulee mieleen, että kun tutkinta ryssi sen murhatutkimuksen ja Auer jouduttiin vapauttamaan, niin sitten jostain mystisesti ilmaantui tämmöinen seksuaalirikossyyte, jonka avulla Auer vihdoin saatiin tilille edes jostain tekemisistään. Siis en oikeasti usko, että homma olisi mennyt noin tai ainakin toivon, että ei. Vaikka tavallaan kyllä niiden lasten kannalta toivoisin, että jälkimmäinen syyte olisi tekaistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä nyt tiedä tosta mystiikasta. Onhan se selvää, että jos murhasyytettyä tutkitaan tiukalla seulalla, niin kyllä siellä jää sitten haaviin kaikki muutkin rötökset. Ehkä toisessa tilanteessa olisi eukko päässyt tuostakin rikoksesta kuin koira veräjästä, mutta nyt kävi huono tuuri. Siis hällä.

   Poista