keskiviikko 17. elokuuta 2016

vitun ääliö

Kyllä pisti vihaksi, kun äsken katsoin telkkarista, kuinka idiootti toimittaja tunki mikrofonia itkevän ja totaalisen pettyneen urheilijan suuhun.

Ei helvetti sellaista tehdä !!! Se ei ole keneltäkään pois, jos annetaan urheilijan ensin vähän koota itseään - vaikka ihan seuraavaan päivään saakka - ennen kuin lähdetään sitä haastattelua tekemään.

"Miltä nyt tuntuu ? Mikä siinä meni pieleen ?"

Vittu, jos mä olisin ollut Petra Olli, mä olisin täräyttänyt sitä nuijaa jätkää nyrkillä kuonoon ja tunkenut sen mikrofonin sille sinne, minne aurinko ei paista. Se olisi ollut just oikein typerykselle. Toivottavasti se jätkä saa niin kovat haukut, että saa potkut noista hommista, kun ei yhtään ole tilannetajua.

Hyvä hyvä, Petra !! Hienosti kisasit ! Kova mimmi olet ja sulla on vielä monta voittoa edessä !

JälkiMärinät:
Kävi mielessä toive, että siinä olisi ollut haastateltavana pettynyt Seppo Räty. Oikein herkuttelin ajatuksella, mitä Seppo olisi toimittajalle sanonut. Pistänyt nippuun kyllä ihan viimeisen päälle, se on varmaa. Onneksi Petrakin sen vielä oppii.

14 kommenttia:

 1. Ja saman teki toimittaja Mira Potkoselle. Pettymys oli hänelle suuri, kun oli toki odottanut pääsyä finaaliin ja Suomen kansan tuntien saa paskaa niskaansa, kun ei tälle kelpaa kuin kulta.
  Mira sentään luultavasti voitti ainoan mitalin koko kisoista. Ja huom. MIRA, ei Suomi.
  Mua niin raivostuttaa sekin, että silloin kun joku häviää, häviö on urheilijan henkilökohtainen, mutta kun joku voittaa, sen voittaakin SUOMI!

  Ja kun nyt oikein vauhtiin päästiin: että pisti vihaksi ennen naisten keihään karsintaa, kun luin jommasta kummasta ip-lehdestä, netistä siis, miten Sanni Utriainen saa viestejä - koskien mm. ulkonäköään. Luin sitten muutaman kommentin ko. uutiseen liittyen, sielläkin oli ikäviä kommentteja hänen osallistumisestaan kisoihin JA SIELLÄKIN OLI KOMMENTTEJA HÄNEN ULKONÄÖSTÄÄN!!!

  Meillä kotona koettiin kyllä sellaista nettiraivoa ja vaikka mitä raivoa, ihan meidän molempien läskiperseitten (anteeksi ruma kielenkäyttöni) taholta, ettei tosikaan! Jos yksikään kommentoija olisi ollut naamatusten meidän kanssa niin olisi kyllä saanut tuta nahoissaan mitä sanoi!

  Ugh, olen avautunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin moukkamaista, ettei sitä normijärjellä meinaa tajutakaan.

   Hienoa avautumista! Mie piän.

   Poista
 2. Näin saman pätkän ja ihan pahaa teki. :(

  Tuli mieleen, että onkohan Petra Olli jotain sukua Harri Ollille, sille mäkihyppääjälle? Harrihan aukoi päätään toimittajille minkä kerkesi eikä ne tykänneet. Sieltä voisi ottaa mallia, oli sukua tai ei. (Ei tosin ihan kaikessa, Harri Ollin ura taisi katketa kännitörttöilyihin?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin arvostus just noita kentänlaitatoimittajia kohtaan romahti kyllä aika pohjamutiin. Kaikkia amatöörejä sinne päästetäänkin.

   Poista
 3. Mun mielestä ihan ok haastatella päällimmäiset tuntemukset heti siltä istumalta. Ei ole toimittajan vika jos kilpailija ei ole pärjännyt. Ei veronmaksajaa enää myöhemmin kiinnosta meriselitykset miksei taaskaan pärjätty :) Kuuluu urheilijan työhön tuo mediapuoli myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joojoojoojoo... Kunhan oot vastarannan kiiskenä porukoissa. Oikeesti oot samaa mieltä mun kanssa. :)

   Poista
  2. Niin just. Mä kuule tunnen jo sun metkut. :D

   Poista
 4. Komppaan taas sun kommenttia! Kyllä sitä hetken voisi odottaa sitä tunteiden kasaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän kunnioitusta ihmistä ja urheilijaakin kohtaan.

   Poista
 5. Näin on!!!

  Jälkimärinät: Seppo olisi tietysti sanonut, että Brasilia on paska maa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja yle on paska... no oli mikä oli.... Kävele ite ensin melkein 30 asteen helteessä melkein neljä tuntia niin kovaa kun pystyt, samalla pidät kuitenkin huolen siitä, ettet vaan ota yhtään juoksuaskelta ja sitten tulee toimittaja ja tunkee sen paskasen mikrofonin sun suuhun! Yäk - miettikää nyt - kaikki kahden viikon syljet ja räät siinä samassa mikissä. Jaiks.
   Ja toinen on jo kerran sanonut, ettei päässä liiku mitään, niin ei kun kysellään vaan. Missä on Seppo?

   By the way: Luotettavan Wikipedian mukaan Petra ja Harri ei oo sisaruksia.

   Poista
  2. :D Ei tullut tollanenkaan kammotus mieleen. Mutta kai ne ovat jo tottuneet kaiken maailman eritteisiin. Omiin ja naapurin.

   Heti apuun, Seppo!!

   Poista