maanantai 29. elokuuta 2016

ostoksilla

Tultiin ulos apteekista muovikassin - ison - kanssa.

Isompi: "Meillä on enemmän ostoksia apteekista kuin monella on ruokakaupasta."

Revettiin nauramaan, koska tottahan se on. Tavalliset dosetit ovat meille Isomman kanssa surkean pieniä. Pakastusrasioita meidän pitäisi käyttää.

Apteekkilasku oli kolmelle henkilölle 142 euroa. Että silleen. No, näillä pitäisi kestää noin joulukuulle saakka, joten ei se nyt niin paha ollut, jos tekee pari jakolaskua.

Ai niin, vakuutushan maksaa tuosta 90 euroa. Olin ihan unohtaa.

JälkiMärinät:
Käytiin ostamassa mulle nyt se puhelin, kun vanha keksi tänään ihan uuden vaivan ja meikäläisen hermo kului käyt.kats. loppuun. Savunsinisen, harmaan, sinisen, mustan ja valkoisen jälkeen päädyin luonnollisestikin himmeän kullanhohtoiseen luuriin. Tosin mustilla suojakuorilla, kun ei niitä ollut kullan värisiä. Hmpf.

Hän on nimeltään Huawei P9 lite, ystävien kesken Hupsu. Toivon kuitenkin, että osoittautuu älykkääksi Hupsuksi eikä hupsuksi Hupsuksi.

Samalla vaihtui operaattori rajattomaan vaihtoehtoon. Sopii tällaiselle rajattoman viestintäintoiselle ihmiselle mitä parhaiten. Myyjäpoika liitti kaupanpäälle vielä sellaisen puolen vuoden vakuutuksenkin. Toivottavasti sitä ei tarvitse käyttää.

Eikä sitä luottokorttia, joka sekin kuului kauppaan. Onkin vasta neljäs luottokortti meikäläisellä. Ei järjen hiventä, kun vain yhtä käytän noin kerran kolmessa vuodessa, mutta kun kaikissa kauppojen kanta-astujakorteissa on nykyään myös luotto-omituisuus. Todella tarpeellista tällaiselle himoshoppailijalle, mitä meikäläinenkin on. HAH!

Mutta joo, huomenna alkaa vimmattu opiskelu ja viikonpäästä sitten tauoton kännykän hiplaus. EIP!

2 kommenttia:

 1. Hih, kuulosti niin tutulta tuo teidän apteekkikäynti.
  Mä lisään siihen vielä sen, että meillä on Apteekki ja Alko vierekkäin. Välillä hymyilyttää, kun kävelemme rinnakkain: minä ison lääkekassini kanssa Apteekista ja joku rouva/herra Alkosta saman kokoisen A-kassinsa kanssa.
  Ei siinä, en minäkään lasiin sylje, eikä lääkkeeni sitä estä, mutta harvemmin tulee sitä tehtyä. Naurattaa vaan, kun joskus osuu niin, että ne kaikki kaikki lääkkeet loppuu samaan aikaan ja/tai Kela antaa luvan ostaa niitä kaikkia sen koko kolmen kuukauden satsin kerralla. Ei nimittäin ihan siihen pieneen "pannaanko pieneen pussiin" -pussiin mahdu ne lääkkeet :D

  Voisiko se Hupsu (Huspu - Hupus..) ollakin Hupu? Mäkin osaisin sen kirjoittaa? Toivottavasti teistä molemmista ei tule hupsuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisilla on vaan isommat dosetit. ;D

   Voi olla Hupu, Huspu, Hupus, Hupsu... Rakkaalla (toivottavasti) lapsella on monta nimeä. :) Ja mun kanssa on myöhäistä toivoa, mä olen jo hupsu. :)

   Poista