sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Ruususet

Pikkasen väsytti pariskuntaa TM&Nollis eilen illalla. Meinaan pitsan ja punaviinilasin jälkeen molemmat olimme aivan sippejä ja valmiita menemään nukkumaan. Siis kello puoli kahdeksan (8). Isompi joutui moneen kertaan kysymään, että tiedämmehän, että kello tosiaan on vasta puoli kahdeksan. Juu, tiedettiin.

TM:stä en tiedä, mutta meikäläisellä nukahtaminen venyi ehkä sinne puoli yhdeksään, max. Josta sitten vessakäyntiä lukuunottamatta posottelinkin yhtä soittoa kymmenen tuntia unta. Ja voi turskan perskeet, että teki eetvarttia ! Olo on todellakin erittäin Levännyt. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

JälkiMärinät:
Päivän ohjelmassa on samaa kuin eilen: pyykin pesua ja joulukorttien tekoa.

Eilen valmistui ensimmäiset 15 joulukorttia ja tänään aion tehdä toisen satsin, mutta hieman erilaisia kuin eilen. Sormet syyhyävät suorastaan, vaikka muu kroppa märiseekin kurjuuttaan. Siinä kun tulee nökötettyä samassa asennossa ihan liian pitkään. Huomaamattaan, kun on niin kivaa puuhaa.

2 kommenttia:

 1. Joulukorteista; niiden tekemiseen koukuttuu, eräänä vuotena pääsin sairaalasta 26.11 selkärangan luudutusleikkauksen jäljiltä, kortteja en ollut tehnyt valmiiksi.

  Sain istua vain ja ainoastaan ruokailujen vaatiman ajan...plus vessakäynnit sekä suihkut. Vessastakin sairaalassa häätivät pois ennen aikojaan kun liian pitkään ähelsin, ryökäle sentään!

  Köriläs oli valmiiden joulukorttien puolesta mutta mitä vielä, itse ne oli tehtävä, vaikka sitten seisten ja vähän väliä huilaten keppien kanssa köpötellen...

  Juu, sun tyyli olisi syytä oppia ja olla ajoissa asialla!

  -Heidi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en uskalla edes ajatella ostokortteja, koska porukat luulevat, että olen silloin viimeistään kuolemankielissä. Onneksi oli viime joulun kortit jo valmiina, ei tarvinnut kuin viimeistellä sairasloman aikana.

   En mä joka vuosi ole näin ajoissa. Pitää takoa silloin, kun henki laskeutuu päälle. :)

   Poista