sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Warum ??

1) Miksi väritöntä huulirasvaa laittaessa pitää katsoa peiliin ?

2) Miksei tukkaa voi kammata nätiksi ja sileäksi, kun vetää ponkkarin päähänsä ? Vaan se jätetään takuille ja muille lenksottaville ja sojottaville hiussuortuvalenkeille ?

3) Miksi - oi, miksi, miksi, MIKSI !! - se oma pärstä - eikä edes kaunis sellainen - pitää läntätä jokaikisen postauksen alkuun ??!? Usemmiten vielä ihan mielenvikaisen virneen kera, mikä pahentaa asiaa entisestäänkin. Nyt riitti lukeminen. Jos tuossa asiassa on pölkkypää, täytyy olla muutakin hönttöyttä ihmisessä.

4) Jos on tuunatut kynnet ja silmäripset ja viimeisen muodin mukaiset rytkyt vaatteet, niin miksi pitää pilata se koko kauheus kauneus takkuisilla ja kissanimemän näköisillä hiuksilla ?

5) Miksi miehille puhkeaa aina hirveä kilpailuvietti, kun 'vastustajana' on nainen ? Oli kyse sitten liikenteestä tai uima-altaasta. Aina pitää yrittää päästä lujempaa ja ohi, ja sitten ollaan melkein ojassa tai meinataan hukkua.

6) Miksi Hgissä menee iso osa uimahalleista kiinni kesäksi ? Kuvittelevatko porukat, että Suomessa todellakin voisi muka polskia kesällä luonnonvesissä kauemmin kuin 57 sekuntia ?

7) Miksi Bull Mentulan pää on pahkurainen ?!?

8) Miksi vieläkin jotkut aikuiset naiset pukeutuvat rikkinäisiin (tarkoituksella) farkkuihin ja mustaan lyhyeen nahkatakkiin ?

9) Katsoin erään naisen tatuointia alle metrin päästä enkä siltikään erottanut, mikä kuva se oli. Miksi pitää ottaa ihoonsa ruma musteläiskä, joka vuosien saatossa todellakin muuttuu pelkäksi muodottomaksi ja hahmottomaksi musteläiskäksi ?

10) Miksi kaikkia pienimpiäkin oireita tai kolotuksia kuvittelee heti aivokasvaimiksi tai vähintäänkin vammauttaviksi taudeiksi ?

JälkiMärinät:
Kymmenen kiperää ja huolestuttavaa kysymystä, joihin en ole keksinyt vastausta.

12 kommenttia:

 1. 6. Vuosihuoltojen ja -siivousten takia. Sama täällä, mutta olen siihen melkein ehtinyt tottua. Silti se aina harmittaa jos on kylmät veet. Kamalinta olisi, jos pitäisi lähteä johonkin vantaalle uimaan, eräs kesä kerran oli lähellä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tiedän, mutten silti tykkää. Mä kävin eilen n. 25 vuoden jälkeen Malmin uimahallissa. Oli kyllä ihan siisti, varmasti rempattu sitten viime näkemän ja siellä oli höyrysaunakin. Mutta alatityytymättömänä pitää todeta, että siellä altaan vesi oli musta puolestaan liian LÄMMINTÄ. Tuli ihan hiki uidessa. :D

   Poista
 2. 1. En tarvii henk koht peiliä tuohon, mutta voisin ajatella siksi, että ei kimaltelisi se rasva yhtään huulien rajojen ulkopuolella, se voisi näyttää huolimattomalta hienon ladyn lookissa

  2. Miksi pitäisi näyttää niin sliipatulta, rennompi ponnari on enempi monen makuun.

  3. No jos on vaikka joskus hävennyt ja inhonnut ulkonäköään, niin ehkä se on työvoitto, että kehtaa laittaa oman pärstänsä esille. Jos vaikka kaipaa hyväksyntää sille?

  4. Jos takkuisuus on muotia?

  5. Koska sellaiset on vielä poikia eikä miehiä, vaikka oliskin ikää 60 vuotta...

  6. No siksi, että miksi ihmisten pitäisi päästä uimaan ympärivuoden, kun moottorikelkkailijatkin pääsee moottorikelkkaileen vain lumen aikaan... Nih kerta!

  7. Jokaisella on yksilöllinen pää. Itse olen tosin pohtinut, että miksi toisilla kalju kiiltää ja toisilla se on kuin mokkanahkaa. Kai se johtuu ihan ihotyypistä vaan...

  8. Miksi ihmeessä ei pukeutuisi niin? Käyttäähän jotkut mummokalsareita ja tuulihousujakin. Tai legginssejä ja minihametta. Tai pistää jotkut birkenstokkit jalkaan. Rikkinäiset farkut ja lyhyt nahkatakki näyttää ainakin mun silmään paremmalta myös vaikkapa itseäni 20 vuotta vanhemmalla naisella, kuin joku mammateltta. Mutta makukysymys, joita ei tietysti voi ikinä ymmärtää kuin omaansa...

  9. Siksi mulla onkin vain tyylikkäitä tatuiointeja, että ne näyttää hyvältä vielä vuosien päästäkin ;)

  10. Koska ihminen pelkää kuolemaa niin paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Kyse oli tavallisesta huulipuikosta ja farkku-tpaita -lookista.

   2. Rentous on ok, mutta miksi pitää olla epäsiisti ?

   3. Mielenkiintoinen teoria, voi olla. Tai sitten ei. :)

   4. Jälleen kerran järjetön muoti!

   5. Niin totta.

   6. Aivan. Pääasia, että kaikilla on kurjaa joskus. :D

   7. Ooksä katsonut kuvia Mentulasta ? Ei kellään ole luonnostaan sellaista perunapeltoa.

   8. No, kun se näyttää jotenkin - kuten teinit sanovat - nololta. Siis mun mielestä. Eikä sen ainoa vaihtoehto ole mummokalsarit ja tuulihousut. Tai leggarit ja minihame. Välistä löytyy paljon hyviä yhdistelmiä. :)

   9. Toivotaan niin. :)

   10. Mietin ja tulin tulokseen, että vastaus on Tieto. Koska tietää liikaa, mitä mikäkin pahimmoillaan voi oikeasti olla. Jos ei tiedä, ei osaa pelätäkään. Eli "Tieto lisää tuskaa" pitää paikkansa jetsulleen.

   Poista
 3. Loistavia kysymyksiä! Ei sitä näihin vastauksia tiedä kyllä kukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näillä vielä suureksi ajattelijaksi pääse, mutta alkuun kumminkin. :D

   Poista
 4. Ooh, sulla on taas niin mun luonto! Mä oon kans miettinyt tuota Bullin päätä! Olisko se selluliittiä??? Jos selluliittin määrä on vakio, niin pakkohan sen silläkin on jossain näkyä...

  VastaaPoista
 5. Kyselyikää puskee siis sielläkin. Kuutillakin on pari kiperää kysymystä: https://lempihelmi.wordpress.com/2016/08/02/miksi-ei/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kuutilla kysymykset olivat huomattavasti mielenkiintoisempia !

   Poista
 6. 2) Trust me, mä yritän laittaa tukan sileäksi, mutta päivän mittaan se alkaa AINA sojottaa sinne tänne miten sattuu. Ja oikein mitään muotoilutuotteita en voi käyttää, kiitos hiuspohjan seborrean, joka ärtyy niistä... Voi miksi mulla ei ole suorat hiukset vaan tämmöinen puolikihara littatukka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei oo sama juttu, kun heti aamusta on tukka sen tuhannella sotkulla. Sitä paitsi sen erottaa, onko yritetty siistiä vai ei. :)

   Poista