perjantai 8. heinäkuuta 2016

valintoja

Eilen illalla Suomi jakautui kahtia telkkarin ääreen. Ei ehkä ihan tasan, tai mistä sen koskaan tietää. Toinen puolisko katsoi futismatsia ja toinen Tangomarkkinoiden Kuningasfinaalia.

Meikäläinen katsoi jälkimmäistä. Tai oikeastaan vain kuuntelin sitä, kun istuin läppärin ääressä selkä telkkariin päin. Tulipa ainakin arvioitua puhtaasti laulajien ääniä. Ja yksi sieltä erottui todella kirkkaasti joukosta: Marco Lundberg. Joka sitten voittikin kisan.

Hänen äänessään on jotain sellaista 'vanhan ajan' miehekästä ja hötkyilemätöntä, mutta kirkasta ja puhdasta sointia. Ei muilla kilpailijoilla ollut lähellekään samanlaista saundia. Muiden äänissä oli ns. huokoisuutta, joka mielestäni ei kuulu tangolaulajan ääneen. Siksi Marco. Onnittelut voittajalle.

JälkiMärinät:
Kirjoitin yllä olevan tekstin ennen voittajan selviämistä, koska olin niin satavarma voittajasta.

4 kommenttia:

 1. Mä en ole vielä tsekannut voittajan esityksiä, mutta tuo vanhanajan soundi vaikuttaa kyllä todella hyvältä.

  Hyvin tiedetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tango etenkin vaatii sellaisen 'komean' äänen. Ei riitä, että osaa laulaa.

   Poista
 2. Juu ja meillä oltiin sillä toisella kanavalla. Tosin mä lopetin puoliaikaan. Armastus kypsytteli kebabrullaa uunissa ja "joutui" katsomaan koko ottelun. Oikein mukavaa Ruisrock-reissua��!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin Tangomarkkinoiden jälkeen korvatulpat enkä kuullut milloin tai miten matsi päättyi. Ranskahan sen vei, olisin toivonut Saksaa, mutta se on vaan futista.

   Kiitos, saa nähdä, mitä siitäkin tulee. Auto on täyttynyt tässä viikon aikana, vaikka alkuun oli vain kaksi kyyditettävää. No, kunhan on sama määrä tullessa kuin mennessä, niin ihan sama. :)

   Poista