keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

tähän(kö) on tultu

Isompi näytti viime viikolla kitaansa, jossa hampaat ovat alkaneet elää ihan omaa elämäänsä. Tai uutta sellaista, sillä uutta kalustoa pukkaa varsin eksoottisista kulmista. Totesin, että mun pitää tilata hänelle hammaslääkäri.

Eilen Isompi näytti niitä leegoja uudestaan ja totesin, että olin unohtanut sen hammaslääkärin kokonaan, kun näitä asioita on niin tuhottomasti, mitä pitäisi muistaa ja pitää mielessä.

Isompi: "Sun pitää ruveta laittamaan itsellesi sellasia samanlaisia muistilappuja, mitä Mummo [Äiti] käyttää. Sillä on keittiön pöydällä esimerkiksi sellanen lappu, missä lukee muista saunoa."

Joo, ei ole kaukana nuo päivät enää meikäläiselläkään.

JälkiMärinät:
Hyvinä uutisina voisin kertoa, että Isommalla on hyvä (ja terve) sydän. Siis ihan tutkitusti ja todistetusti. Mutta senhän mä jo kyllä tiesinkin.

4 kommenttia:

 1. Mulla on niin hatara pää, että pidän perinteistä kalenteria, johon kirjoitan ylös hoidettavia asioita ja välillä liimailen post-it lappuja. Ja almanakan lopussa on lista tulevien vuosien tehtävistä, kuten esim. silmälääkäri, joka on sovittu silmälääkärin kanssa tapahtuva toistaiseksi kolmen vuoden välein.

  Kyllähän äiti poikansa sydämen tietää ja tuntee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans pöytäkalenteri sekä töissä että kotona ja niiden lisäksi käytän jossain määrin myös kännykän kalenteria. Siltikin on koko ajan tunne, että jotain on unohtunut.

   Juuh. :)

   Poista
 2. Muista tänään Yle Teema klo 21.55.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, huomasin! :) Lapsuuden maisemissa kuvattu silloin, kun ei ollut vielä ihan täyteen rakennettu. Nostalgiaa. :)

   Poista