perjantai 4. maaliskuuta 2016

pötikkä

Sain pidellä sylissäni viisikuukautista vauvelia. Olihan pötikkä! Jäntevä, iloinen vesseli. Untuvainen tukka, jota oli ihan pakko nuuhkia. Heiluvat kädet ja jalat, joita käveleminen ei ollut vielä päässyt pilaamaan.

Ihan kertakaikkisen hurmaava otus.

Onneksi on nuo hormonipillerit. Ei tule tehtyä mitään 'heräteostoksia'. Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan.

JälkiMärinät:
Mihin hittoon nämä viikot/ kuukaudet oikein livahtavat ?!

13 kommenttia:

 1. On varmasti ollut ihanaa nuuskutella tuoksua.Mä oon saanu nauttia 2v palleron läsnäolosta aika useinkin.On ollut äitinsä assarina täällä :).Vitsi mikä riemunaihe kun pölpötys ja höpötys on auennut....ja sitä riittää!
  -katti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ne jutut ovat niin hauskoja! Kannattaa kirjata ylös, niitä ei meinaan todellakaan muista jälkikäteen. Mulla oli jääkaapin ovessa paperi, johon aina heti lisäsin niitä hauskoja juttu, mitä lapset suolsivat. :)

   Poista
 2. Muistaakseni eilen luin uutisen jossa Oprah odottaa ensimmäistään 61 vuoden kypsässä iässä. Että eihän tässä vielä kiire ole jos uusintapainoksen tekisit ensitekeleiden jättäessä pesäpöntön. Siis Talon.

  Olen itse ilmoittanut kotona, että seuraavat tekeleet tehköön mies keskenään, mie oon savottani kohta hoitanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitto... Kyllä osaa ihminen olla itsekäs. Kannattaisi ehkä miettiä sitä lasta, kun alkaa mummoiässä lisääntyä.

   Samat sanat olen täällä sanonut. Tosin TM:n ilme oli melko väsähtänyt eli tuskin lähtee enää uusintakierrokselle. Laskee, ettei jaksa teini-ikäisiä eläkeellä, kun ei meinaa jaksaa nytkään. :D

   Poista
  2. Oprah-uutinen on pelkkä roskalehtien lööppi vailla totuuspohjaa. Lähdekritiikki ;)

   Poista
  3. Hups nevermind, en lukenut kommentteja loppuun asti :D

   Poista
 3. No Oprahilla varmaan on varaa palkata liuta lasten vahteja hoitamaan lasta, kun hän ei jaksa tai ehdi. Mietin, että odottaako Oprah itse vaiko sijaissynnyttäjä. Se taitaa olla nykyisin suuressa maailmassa aika yleistä. Kirjoitetaan, että joku odottaa ja lapsen laskettu aika on kuukauden kuluttua, mutta vatsaa ei ole ollenkaan ja sitten selviää että sijaissynnyttäjä sen lapsen synnytti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän tulikin jo kuittaus Marralta, mutta pentele, jos ei itse jaksa lastaan hoitaa, vaan pitää olla lastenhoitaja, niin silloin pitää jättää lapsi tekemättä. Voisin tällä viitata esim. yhden auto'urheilua' harrastavan miehen vaimoon, mutta jätän viittaamatta. Tai suoraan mainitsematta. ;)

   Poista
 4. Äh, mä olen varmaan itsekäs toiselta kantilta katsottuna: olen niiiin tyytyväinen, että olen tehnyt oman osuuteni maapallon liikakansoittamiseksi nuorena, kuten meidän suvussa on ollut tapana, ja odottelen nyt niitä mummon päiviä. Joita ilmeisesti saan odottaa vielä muutaman vuoden, sillä Poika ei osaltaan jatkanut perinnettä.
  Mutta siis oikeasti, ei, ei enää tässäKÄÄN iässä tulisi pieneen mieleenkään ruveta pykäämään omia vauvoja.
  Surettaa kun sisko asuu niin kaukana, ettei nähdä kuin kerta-pari vuodessa ja siskontyttö kasvaa niin kovaa vauhtia, mutta tähän on tyytyminen. Nuuhkin sillä välin muiden PUHTAITA vauvoja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloitin - sopivan miehen puutteessa - tän homman vähän liian myöhään, joten kahteen jäi. Mutta isotädin päiviä odottelen jo aika malttamattomana... :)

   Poista
 5. Se Oprah-uutinen on feikki eli ei oo Oprah raskaana vaan koko homma on jonkun feikkiuutisia vääntävän julkkissivuston huijausta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli feikki, hitto vieköön !

   Poista
  2. Jahans, pitäisi minunkin lukea artikkeli eikä tehdä johtopäätöksiä otsikon ja uä-kuvan perusteella. Hyvä näin, että oli fiktiota.

   Poista