torstai 23. kesäkuuta 2016

Olis kai se huonomminkin voinut mennä

Result image 300*300

Juhannusheilasi on Ville Niinistö!
Sinä haluat juhannusheilaltasi muutakin kuin komean ulkokuoren. Villen kanssa keskikesän juhla kuluu yhteiskunnallisia ongelmakohtia puiden ja grillivartaita käännellen. Jalkapalloa seuraavan Villen kanssa osa keskikesän juhlasta kuluu televisiota tuijottaen, sillä EM-fudiksen neljännesvälierät osuvat juhannusviikonlopulle.
Iltalehden juhannustesti.

18 kommenttia:

 1. Juhannusheilasi on Sara Sieppi!
  Arvostat heilassasi kauniita piirteitä ja pirtsakkaa olemusta. Juhannuksenne kuluu kaupunkimaisemissa kuumimmalla uudella klubilla tai pienen piirin kattoterassijuhlissa, joissa skumppa virtaa ja selfieitä otetaan enemmän kuin laki sallii.

  :/:/:[ Sieppoo ajatus ässää suhistuttavasta tyhjäpäästä. Sunkin viltsu on nössö ja suhisuttaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mutta olisihan se Sieppi ihan nätti koru käsipuolessa, komea pari olisitte. ;)

   Viltsusta olen kuullut, että on jääräpää ja väittelijä (o/). Voi olla, että joku löytäisi itsensä järveen paiskattuna, jos samoilla juhannustulilla oltaisiin. :D

   Poista
 2. Taidan pitäytyä omassani... mä sain heilakseni JAAJON. Juu ei kiitos, jätän sen jollekulle muulle, ole hyvä vain. Mä istun mieluummin tylsästi kotona ja rapsuttelen puhtaaksi hellaani eilisen pannulapun paiston jäljiltä ja pidän mykkäkoulua vaikka koko juhannuksen, jos ei muu auta. Eiköhän tuo ukko huomiseksi lepy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai juhannusmökötystä! Ihan klassikko. :D Meidän ei kyllä tartte pannulappua jussina paistella, sen verran on lähdössä ruokaa matkaan. Puuh.

   Poista
 3. Mää saan heilaksi Keekin (siis Cheek), kuulemma kovasti juhlitaan katohuoneistossa sampanjaa siemaillen. Viime vuonna sain heilaksi Toni Virtasen ja sitä edellisenä vuonna Waltteri Torikan. Kovasti musiikkimiehiä mulle punkee.
  No jääköön Keekki juomaan sampanjaa jonkun muun kanssa, koska mulla menee Jussi töitä tehden, joten oikein aurinkoista ja helteistä Juhannusta sinulle Nollis ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä on Keekin menetys, kun et pääsekään hänen kanssa kilistelemään. :)

   Hyvää ja toivottavasti rauhallista juhannusta sinne 'kaivokselle' ! :)

   Poista
 4. Ai että Lauri Tähkä ja villi kulmakarva.. onneks mulla taitaa kuitenkin mennä juhannusheilasta tämä uusi tulokas joka vihdoin saapui luoksemme. Neljäkiloa ja 52cm lempeä.
  Hyvää juhannusta Nollis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIIIH!! <3 <3 Pötikkä! <3

   Lämpimät jättiläisonnittelut uuden perheenjäsenen johdosta teille kaikille ja ihanaa vauvanhaisuista juhannusta!

   Poista
 5. Lauri Tähkä. Apua, en kyllä rupee :D

  Hyvää juhannusta, Nollis ja muu TOP!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, noh. Tiedä, miten teillä synkkaisi. :D

   Oikein hyvää juhannusta teillekin !

   Poista
 6. Li Andersson, vaihdetaanko?
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Tässä kävi taas näin; Maisa Torppahan se on mulle oiva juhannusseura, Iltalehti onkin ihan kökkö.... Voi penaali näitä testejä 😣

  VastaaPoista
 8. No en ala A Palsanmäki mun heila�� Jään kotiin ��-katti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi kai oppia, että noiden testien jälkeen jää vain syvä masennus, edelliset heilat ovat olleet Tauski ja Teuvo Hakkarainen. Mitään johtopäätöksiä EN suostu tekemään enkä varsinkaan tunnusta minkäänlaista sielujen sisaruutta mainittujen kanssa. Ihan paska testi, nih. Mutta Juhannus on ollut ihan kiva ja rento ja kotoisa. Ja säät suosineet, lämmintä on riittänyt.

   Poista
  2. Viitaten otsikkoon arvasin, että pahempiakin valintoja olisi voinut osua kohdalle kuin Ville. Ne tulivat kaikki teille. Puuuh...

   Hyttysiä vaille täydellinen juhannus eikä ne hyttysetkään voineet meidän ilonpidolle mitään. :)

   Poista
 9. Mun juhannusheila on joku Bile-Dani. En edes tiedä kuka se on, mutta ihmettelen, miten voi tulla tollainen tulos, kun laitoin haluavani syödä tuoretta vuohenjuustosalaattia maalaismaisemissa ja nukkua pitkään seuraavana aamuna, niin miten IL saa siitä jonkun bilejutun kaivettua...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta-pulu haistoi sussa kaappibilettäjän. ;)

   Poista