torstai 21. joulukuuta 2017

joulurauhaa

Jos joku olisi joskus sanonut, että kirjoittamisesta tulee tällaista tuskaa kuin nyt, olisin nauranut päin naamaansa. Nyt ei kyllä naurata yhtään. Olen niin totaalisesti vierottunut tästä bloggaamisesta, etten osaa edes aloittaa, saati sitten jatkaa.

Yksi vuosi aikakirjoissa on kääntynyt taas loppusuoralle ja on hetki vilkaista hieman taaksepäin ennen kuin keskittyy tulevaan.

Päättyvään vuoteen sisältyy monia erilaisia tapahtumia, keveitä ja raskaitakin. Juhlaa - mm. häät, rippijuhlat sekä kuukauden kestäneet syntymäpäiväriennot - ja arkea, kotona ja ulkomailla - Espanjan etelärannikon lämmössä sekä lähempänä etelänaapurissa. Itkua ja naurua, huolta ja helpotusta. Paljon rakkautta. Sanalla sanoen Elämää.

Muutamat teistä lukijoistani ovat kyselleet, jatkuuko tarinat tässä blogissa vielä joskus. Ehkä. Tai sitten ei. Jos, niin ei varmaan ainakaan entisessä laajuudessaan. Mutta koskaan ei pidä sanoa "ei koskaan". Luulinhan joskus, etten pystyisi olemaan kirjoittamatta, mutta helpostihan tämä vuosi on sujunut.

Vapaa-aikani on siis tänä vuonna pääsääntöisesti kulunut liikkuen, lukien ja leväten. Lisäksi säännöllisepäsäännölliset kulttuuri- yms. riennot ovat tuoneet omat mausteensa arkipäivän perunamuussiin. Eli siinä suurin syy, miksi blogissa on ollut hiljaista. Aika aikaansa kutakin, kuten tavataan sanoa. Niin ihania kuin te blogiystäväni olettekin, niin tässä hetkessä mielenkiintoni suuntautuu toisaalle.

Nyt toivon Blogistanian väelle lämpöistä rauhoittumisen aikaa ja hyvää Joulua.
Siunausta alkavalle Uudelle Vuodelle 2018.

19 kommenttia:

 1. Sulle just sitä mitä tarvitset ja ansaitsee, rauhaa, lepoa, iloa, naurua - sitä hersyvää - ensi vuodelle ja sitä ennen joulumieltä.

  Ja sä ihanainen olit askarrellut suloisen kortinkin <3
  omat jäi sattuneista syistä tänä vuonna pääosin lähettämättä... kiitos ja anteeksi!

  VastaaPoista
 2. Ikävä on ollut, mutta uteliaisuudellakin on rajansa: kerrot sen minkä katsot tarpeelliseksi sitten kun katsot oikean ajan koittaneen <3

  Kaikkea ihanaa jouluksi ja tulevaksi vuodeksi, ennen kaikkea Mielenrauhaa <3
  (Jarkko Aholaa lainaten).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulurauhaa ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle Pöllönpesään.
   <3

   Poista
 3. Itselläni ovat työkiireet verottaneet blogistaniassa käytettävää aikaa, mutta olen silti ehtinyt miettiä, mitä sinullekin mahtaa kuulua; kiva kun annoit elonmerkin. Kaikkea hyvää sinulle tulevaan vuoteen ja kaikkiin muihinkin tuleviin vuosiin!

  VastaaPoista
 4. Rauhaa ja siunausta tulevaan; olet usein ajatuksissani <3

  Ps. Tee sen verran reissua tänne länsirannikolle että käyt katsomassa 7veljestä; suosittelen, oli ravisteleva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille kaikkea hyvää! <3
   Kesällä käväistiin jälkikasvun kanssa Naantalissa, mutta niin pikainen reissu oli, etten ehtinyt ottaa yhteyttä. Onneksi kesiä tulee vielä jatkossakin. :)

   Poista
 5. Hyvää uutta vuotta ja joulun jälkeistä rauhaa! :-)

  VastaaPoista
 6. Näinhän sen pitää olla, että silloin kirjoitellaan kun siltä tuntuu. Ei sitä jokaista ripsausta tarvitse kaikille kuuluttaa. Omaa blogiani päivitän harvakseltaan, mutta se onkin lähinnä minun oma päiväkirjani, jotta tärkeät asiat säilyvät muistoissa myöhemminkin.
  Oikein hyvää loppuvuotta ja vielä parempaa ensi vuotta!

  VastaaPoista
 7. Ikävissäni minäkin olen täällä käynyt kääntymässä, mutta jokainen meistä on vapaa tekemään ja jättämään sen minkä tahtoo. Kaikkea hyvää sinulle Nollis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tällainen hiljaiselon vaihe menossa elämässä, siis bloggauksen suhteen. Kaikkea hyvää myös Torpan väelle! <3

   Poista
 8. Mukavaa ja ennenkaikkea onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Pohojammaan plikka ei oo muuttokiireiden keskellä käydä kurkkimassa joten joulun toivotukset jäi...Mutta oikein hyvää tulevaa joulua, olen ainakin ajoissa! Ja hyvää kesän odotusta tässä välissä. :)

  Terveiset Tampereelta!

  -Heidi-

  ps. Kyllä mä niin mielelläni lukisin sun kirjoituksia mutta jaksan mä odottaa.

  VastaaPoista