keskiviikko 21. joulukuuta 2016

posti pentele

Tänään sain kuulla, että eräs joulukorttini ei vieläkään ole tullut perille, vaikka pistin sen postiin hyvissä ajoin kiltisti punaisessa kuoressa. Jihaa...

Käväisipä mielessä, onkohan yksikään niistä 40:stä postin kautta laitetusta kortista saapunut perille. Manaan kyllä sellaiset madonluvut kustin ylle, jos on rakkaudella tehdyt korttini hävittänyt.

Tästä ei varsinaisesti joulufiilis hirveästi kohonnut.

16 kommenttia:

 1. Yksi on ainakin jo seinälle päässyt! Kiitos, ja anteeksi, kun en ole ehtinyt postia laittaa ja kiitellä kortista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, hyvä juttu! Eikä kiittämistä tms., kiva tietää, että tuli perille. :)

   Poista
 2. Ne on ihan sekaisin siellä postissa. Carelianan blogissa jo avauduinkin, kun posti palautti yhden työn puitteissa lähetetyn kirjeen takaisin täpällä muuttanut, vaikka osoite oli varmistetusti ihan oikein. Juuri kun tuosta olin yrittänyt toipua niin tänään meille tuli kotiin jonkun Anteron joulukortti, joka asuu osoitteesta päätellen parin km päässä. Jos en olis ollut kunnon ihminen tässä kohtaa ja kiikuttanut lähetystä takaisin postilaatikkoon niin ei olisi Antero saanut korttiaan. Tosin ei se tietysti varmaa ole vieläkään, viekö posti sitä uudella yritykselläkään perille. Jos täällä kaupungissa ei olisi kerrostalojen ulko-ovet lukittuja ja ihmiset tarkkoja siitä ketä käytävään päästää, niin varminta olis ollut pistää kuukkeli johdattamaan osoitteeseen ja käydä viemässä se kortti ihan itse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja meidän postista oli viety paketteja viikonloppuna. Ihan on mennyt käteen postin toiminta näiden kaikkien 'uudistusten' myötä.

   Poista
  2. Mekin ollaan tutustuttu ihan uusiin naapureihin viime aikoina :P

   Poista
 3. Sitä on liikkeellä... siis (kauniisti ilmaistuna) turhautumista Postiin... Olet ehkä nähnytkin sen meemi, joka kehottaa: "Säästä postimerkkirahat, hukkaa korttisi itse!"

  VastaaPoista
 4. Ei ole posti entisensä. Meille töihin tuli yksi kortti postin kirjeen kera, että pahoittelut kortin jäännistä jumiin johonkin liukuhihnaan. Eihän siitä puuttunut kuin neljännes alareunasta. Kiitos posti! Oman esikoisen joulukortti ei ollut ehtinyt perille siihen mennessä kun tuli lomille Kajaanista, vaikka laitoin tavalliseen laatikkoon. Se on kyllä ollut viime aikoina niin täynnä, etten tiedä koska ovat viimeksi edes tyhjentäneet. Onkohan niillä vieläkin ruohonleikkuukiireitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille palautui kans töihin yksi iso kirjekuori, jota ei kyllä kirjekuoreksi enää tunnistanut. Täytynyt mennä silppurin ja mankelin läpi, ei siitä muuten sellaista mössöä olisi tullut. Turhaa vaihtoivat nimen takaisin postiksi, kun ei siellä niitä hommia enää juurikaan tehdä, vaan kaikkea muuta.

   Poista
 5. Tuli se. Kiitos, muru!

  VastaaPoista
 6. Pohjanmaa kuittaa lämpimästi, toi ilon arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! <3
   Se on sitten se yksi ilmansuunta, jonne ei ole kortti ilmiintynyt, kun muualle Suomeen ovat löytyneet.

   Poista
 7. No höh. Meille ei tosiaan taida tätä nykyä enää tulla posti joka päivä, vaikka ollaan täällä ruuhka-Suomessa...

  Kaikesta huolimatta hyvää joulua Nollikselle & pesueelleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran moni - ja eri suunnilta - on tunnustanut saaneensa mun kortin, että uskon suurimman osan menneen perille. Mutta kyllä säikäytti kustipentele.

   Rauhallista joulua teille myös. Kävinkin karvakuonoja ihastelemassa plokissa. :)

   Poista