sunnuntai 11. joulukuuta 2016

ei tartte tykätä

En ole mikään suuri Kaj Kunnas -fani. Enkä kyllä pienikään. Siltikin koin vilpitöntä iloa hänen puolestaan, kun tänään kuulin äänensä telkkarissa.

Äijä on päässyt taas tositoimiin keväisen sairauskohtauksensa jälkeen ja kuullosti ihan samalta kuin aina ennenkin. Hieno homma, peukku hänelle!

JälkiMärinät:
Saara Aallosta tykkään, jos mahdollista, vieläkin vähemmän kuin Kajsta enkä ole hänen lauleloitaan kuunnellut tai kisaansa seurannut. Silti olen myös hänen puolestaan iloinen, että hän on pystynyt tekemään unelmistaan totta. Toivottavasti hän voittaa tänään. Peukut pystyyn.

8 kommenttia:

 1. Hienoa etta osaat arvostaa naitakin ihmisia, vaikkeivat kuulukaan fanituksesi piiriin. Monet ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se ole multa pois, jos toiset onnistuvat elämässään. :)

   Poista
 2. En ole minäkään ikinä koskaan tätä Saaraa fanittanut, en ryhdy faniksi nytkään. Yhtään kisasuoritustaan en katsonut koska ei kiinnosta. Mutta iloinen olen, että menestyi niin hienosti.

  Kunnakselle pointsit, hienosti toipunut jos jo nyt on töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa suomalaisista on kyllä varmaan vahingoniloisia toisesta sijasta, mutta vanhingonilo ei mun mielestä ole mikään ilo eikä se tuo yhtä suurta hyväämieltä kuin oikea ilo. Siksi oikea ilo.

   Poista
 3. Komppaan sua näissä tykkäämisasioissa. Saara ei sitten voittanut, mutta kakkosena voi saavuttaa jopa enemmän kuin voittajana. Toivotaan heille pelkkää hyvää tulevaisuuteen niin Saaralle kuin Kajlle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti saa menestystä kisan johdosta jatkossakin!

   Ja Kajn kuntoutuminen luo uskoa tulevaan, jos vaikka omalle kohdalle joskus sattuu.

   Poista
 4. Joulumme on pelastettu, koska "meidän" elokuva tulee aattona klo 21. :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *ISO HYMY*

   Mä oon miettinyt, että pitäisi katsoa se taas pian tallenteena, mutta kyllä mä taidan odottaa aattoiltaan. Se on niin Paras Leffa. :)

   Poista