tiistai 10. toukokuuta 2016

Yllätysleffa

Kun lähtee elokuviin asenteella "no, kun ei siellä mene muutakaan" ja "se on todennäköisesti ihan paska", niin voi yllättyä Todella Iloisesti. Niin kävi minulle.

Viimeinen jouluna ostettu leffalippu piti käyttää pois ja kun ei siellä muutakaan mennyt, niin kävinpä katsomassa elokuvan The Dressmaker. Pääosissa elokuvassa ovat Kate Winslet, Liam Hemsworth (VAU!!) sekä Judy Davis. Naiset tekivät loistavat suoritukset ja Liam... No, hän nyt vaan oli niin perkeleen syötävän näköinen.

Joo. Leffa oli ensinnäkin todella hauska. Naureskelin vähän väliä tilanteille ja ilmeille ja yksittäisille repliikeille. Lisäksi siinä oli mustaa huumoria, joka upposi meikäläiseen kuin ne entiset hohtimet kaivoon. Myös yllätyksiä tuli vähän väliä ja sekös hykerrytti meikäläistä ja piti mielenkiinnon yllä loppuun saakka. Onneksi olin katsomassa sitä yksin, sain keskittyä vain ja ainoastaan elokuvaan.

Ihan hirvittää ajatuskin, että meinasin jättää sen kokonaan väliin. Voin suositella leffaa lämpimästi kaikille.

6 kommenttia:

 1. Hän juuri copy-pastasi tuon miessnäyttelijän nimen googlen kuvahakuun ja - kiitos Nollis, nyt mä voinkin hyvillä mielin painua pehkuihin tältä illalta. Slurps!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita unia. ;) On kyllä varsinainen silmänkarkki mieheksi.

   Poista
 2. ah, juuri maanantaina ajattelin täsmälleen samoin tuosta leffasta, niin ja Liamista.
  Kuinkahan tuollainen mies onkin onnistunut pysymään piilossa tätä ennen? Ei voi ihminen ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Liam ei ole oikein päässyt kiinni menestyksen syrjään aikaisemmin, mutta ehkä se tästä. Siinä kohtaa, kun hänestä piti ottaa niitä mittoja pukua varten, ei varmaan naisten tarvinnut ilmeitään kovasti houkutella tai näytellä. ;)

   Poista
 3. Pitihän se munkin käydä kattomassa, minkälainen namu ko. Liam on. Ihan joo perusnätti, mutta ei kolahtanut kyllä yhtään. Ei voi puhuakaan samana päivänä kuin esim. Benicio Del Torosta tai iki-ihanasta Nick Cavesta. Siinä on mieskomeutta minun makuuni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli paremman näköinen siinä leffassa kuin kuvissa, usko pois. Mutta kaikesta päätellen sun maku on vähän tollanen raffimpi. ;)

   Poista