tiistai 4. heinäkuuta 2017

lyhyesti

Koirat haukkuvat, karavaani kulkee.

No, ehkä vähän enemmän.

Talvi takana, kesä ja loma edessä. Paljon on tapahtunut talven ja kevään aikana. Hyviä ja huonoja asioita, mutta kaikki ne ovat (toivottavasti) opettaneet jotain tästä matkasta nimeltä Elämä. Ainakin sen, ettei tulevaisuudesta voi koskaan olla varma. Yllättäviä mutkia tulee matkaan eikä niihin pysty mitenkään varautumaan, pitää vain pitää kiinni kahvoista, ettei tipu kyydistä.

Kaiken keskellä tajusin sen, että pitää kuitenkin muistaa, että elämme vain (näillä tiedoin) yhden elämän ja siitä pitää pystyä myös nauttimaan. Tehdä asioita, joista itse tykkää ja jotka antavat voimaa ja tuovat hyvää mieltä.

Meikäläisen kohdalla se hyvä mieli ja rauha löytyi liikunnasta ja muutenkin astetta terveemmästä elämästä. Talven ja kevään aikana laihdutin/ laihduin 17 kiloa ja sain rakennettua itselleni jonkin verran lihaksiakin. Lisäksi olen lukenut pinoittain kirjoja, noin 1,5 kirjaa viikossa, mistä olen nauttinut suuresti. Nettisurffailu puolestaan on kutistunut minimiin kaikilla tasoilla, joten olen ihan pihalla siitä, mitä kenellekin kuuluu, toivottavasti pelkkää hyvää.

Ystävät. Heidän merkitystä ei voi liikaa korostaa. Ilman hyviä parhaita ystäviäni töissä ja muuallakin en olisi mennyttä aikaa jaksanut. Velkataakkani on suuri ja ikuisesti tulen olemaan heille kiitollinen saamastani tuesta. Ehkä jonain päivänä voin puolestani olla avuksi ja tueksi heille.

Tässä lyhyesti. Hengissä siis ollaan edelleen, toivottavasti piirun verran vahvempana ja viisaampana.

Blogi jatkaa hiljaisuudessa, mutta toivotan kaikille, jotka tänne vielä eksyvät oikein hyvää, nautinnollista ja rentouttavaa kesää. Olet sen ansainnut.

13 kommenttia:

 1. kiva kun olet tallella; vaikka kirjoituksestasi välittyykin sellainen vaikutelma, että vähän vähemmätkin käänteet elämässä olisivat riittäneet.
  olet usein ajatuksissa <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää kesää ja muutenkin iloa eloon sinulle. Olen ajatellut sinua useinkin, joten hyvä kuulla uutisia <3

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että olet hengissä. Olen vain kaivannut kirjoituksiasia piristämään työpäiviäni

  VastaaPoista
 4. Olen välillä miettinyt, että mitähän sinulle kuuluu ja ajatellut, että varmaankin keskityt itse elämään - ja näinhän se oli :) Ihanaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 5. 17 kg on vau! Melko kunnioitettavaa.

  Muutoin, voimia ja kaikkea hyvää päiviisi.

  VastaaPoista
 6. Jään sitkeästi odottamaan kunnes taas jatkat kirjoittelua!

  Pohojammaalta on vaihdettu osoite 240 km päähän.

  Silti, Pohojammaan plikka lähettää halauksen ja toivottaa ihanaa kesän jatkoa, kaikesta huolimatta.

  -Heidi-

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kun kävit ilmoittautumassa. Olin huolestunut, kun katosit kartalta. Toivottavasti teet uusitakäyntejä, on ollut nautinnollista lukea blogiasi. Suurenmoista kesää Sinulle toivon. -äl-

  VastaaPoista
 8. Kiva kuulla pieni päivitys susta. Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 9. Hyvää loppukesää sinulle :)

  Anu T.

  VastaaPoista
 10. Olipa kiva lukea, että teillä on kaikki siellä suht ok. Olet tehnyt aivan upean laihdutusurakan tai laihtunut valtavasti yrittämättä. Lukeminen on ihanaa ja se kyllä kummasti vie aikaa nettisurffailulta. Mutta on varmasti järkevämpää! :)
  Oikein hyvää jatkoa teille!

  VastaaPoista